Стефановић: Биће суспендовани сви жандарми који су тукли Вучићевог брата

stefanovic-v

БEOГРAД – Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић наредио jе спровођење истраге о инциденту у коjем jе претучен брат премиjера Србиjе Aндреj Вучић, а припадници Жандармериjе коjи су учествовали у њему вероватно ће бити суспендовани до завршетка истраге.

„У консултациjама са командантом Жандармериjе и директором полициjе наредио сам спровођење истраге. Имаћемо извештаj шта се догодило и вероватно ћемо суспендовати те људе до завршетка истраге. Само морамо да идентификуjемо, на основу снимка, сваког ко jе у њему учествовао“, рекао jе Стефановић новинарима и истакао да ће се MУП трудити да све силичне случаjеве реши.

Стефановић ниjе желео да открива детаље у вези с инцидентом коjи се догодио jуче током Параде поноса, наводећи jедино да jе реч о jединици из Ниша, а да ће све остале информациjе дати када буде завршена комплетна истрага.
„Не мислим да постоjи оправдање за онакво понашање“, рекао jе Стефановић.

Oн jе навео и да ће током дана бити познати и сви подаци о томе да ли jе и колико инцидената било, да ли jе неко привођен током jучерашње Параде поноса.

Танјуг