Зен Гарднер: Манипулације људима – Фондација пакла Била Гејтса

bill-gates

Осим вакцина, Гејтсови финансирају 10 различитих истраживачких пројеката о новим методама контрацепције, укључујући њихов најновији ‘проналазак’: стерилисирање мушкараца пуштањем ултразвука на њихове тестисе.

20.09.2014. извор: 2012-transformacijasvijesti, за ФБР приредила Биљана Диковић

Али, још је важније да финансирају и два друга снажна напада у смеру разарања Земљиног еко-система и истребљивања њених становника: геоинжењеринг (chemtraile и остало) и генетски модификоване организме или ГМО.

Зашто попу не казати поп а бобу боб, кад се планета уништава пред нашим очима а владајућа елита нас систематски убија?

Када вам се коначно упали лампица и схватите шта намеравају елитистички глобалисти, заговорници Новог светског поретка, одавно ће бити касно.

На највећем екрану на свету, нашем небу, chemtraile непрекидно шарају, чиме елита исказује тотални презир према свему живоме. Но, већина људи chemtraile и не види, а од власти и контролисаних медија нећете о њима чути готово ништа.
Читава јата птица падају с неба и милиони мртвих риба море избацује на наше обале, а они се праве глупи, као да немају појма о чему се ту ради.

Мексички залив је уништен, животно битне морске струје су поремећене, време је ‘полудело’, а вода се намерно трује и модификује, и још се с тим играју са стратосфером и магнетосфером, преко мноштва ђаволских направа.

Да и не говоримо о намерно упропаштаваној економији и измишљеном „рату против тероризма”, док се баук полицијске државе надвија над практично целим светом. И ми то, као, не бисмо требали да видимо, ни да помислимо да се ради о смишљеном разарању нашег света?

И ето ти њих: двочлана екипа за демолирање

Овој хотимичној деструкцији и депопулацији навукли су једно „пријатељско, угледно лице”, надајући се да нећемо приметити пустошење које се одвија тачно пред нашим очима. Уз то нам сво време продају причу о томе како нам чине услугу и ‘правилно усмеравају нашу будућност’.

Да, уз поруку билдербергера која каже: ‘Време је да убрзамо спровођење депопулацијског плана’.

Бил и Мелинда Гејтс ангажовани да буду ‘пријатно лице еугенике’

Као што је Ф. Вилијам Енгдал (William Engdahl) написао у чланку за веб страницу Financial Sense: ‘Оснивач Microsofta и један од најбогатијих људи на свету, Bill Gates, представља имиџ добродушног филантропа који преко своје Фондације Била и Мелинде Гејтс (изузете од плаћања пореза) даје милијарде долара за борбу против болести, за елиминисање несташица хране у Африци и и за ублажавање сиромаштва. На недавно одржаној конференцији у Калифорнији, Гејтс открива мање јавну агенду свога ‘човекољубља’ – проређивање становништва, знано и под називом еугеника. Осим научно апсурдног предлога за смањење емисија CO2 у целом свету на нулу до 2050. године, Гејтс каже: ‘Свет данас има 6,8 милијарди људи. Ако се потрудимо, могли бисмо ту бројку смањити за неких 10 до 15 одсто, и то путем вакцина, здравственог осигурања и здравствених услуга повезаних с хуманом репродуктивном медицином.’

Тешко вам је да поверујете у то?

Погледајте овај краћи видео исечак ако га већ нисте видели, у коме он гради једну лажну премису за другом – што, уосталом, чине сви они, као да смо ми тотални кретени – а затим нуди своје језовито решење.

Мелинда Гејтс још додаје: ‘Ми, у Фондацији Гејтс, сматрамо вакцине нашим главним приоритетом, јер смо видели из прве руке њихов невероватни резултат у животу деце.’

‘Невероватни разултат’, итекако.

И не само вакцина, народе…

Осим вакцина, Гејтсови финансирају 10 различитих истраживачких пројеката о новим методама контрацепције, укључујући њихов најновији ‘изум’: стерилизовање мушкараца пуштањем ултразвука на њихове тестисе. (Браво, Биле. Надам се да то испробаваш сваке ноћи на себи.)

Но, још је важније да Gates of Hell (игра речи: тај израз значи ‘врата пакла’, али и ‘Гејтсови из пакла’; оп. ур.). финансирају и два друга снажна напада у смеру разарања Земљиног еко-система и истребљивања њених становника: геоинжењеринг (chemtraile и остало) и генетски модификоване организме или ГМО-е.

Бил Гејтс је већ доказао свој интерес за геоинжењерске шеме и пројекте модификовања Земљине климе: од филтрирања угљеничког диоксида до рефлектовања сунчеве светлости преко светлијих облака.

Елита се мобилизује?

Онима међу вама који су будни и свесни онога што се заправо догађа, чињеница да светска самопрозвана ‘елита’ планира поприлично ‘проређивање стада’ није никакво изненађење. Оно што упада у очи је готово отворено исказивање таквих намера с њихове стране.

То би могло да упути на две ствари:

1. Осећају велико задовољство јер су јако добро програмирали и ‘омађијали’ највећи део друштва да прихвати такве глупости као што су глобално загревање и ‘угљенички траг’, да и не спомињемо фантомски ‘рат против тероризма’ и гомилу других лажи.

2. Сигнализирају својима да се остваривање плана интензивира.

И тако, добри г. Гејтс, јако забринут за будућност лепе наше планете, користи сваку прилику да пребаци људима јер се толико множе. Премда се Фондацији Гејтс свим силама настоји дати доброћудан, филантропски изглед, њен главни програм је, несумњиво, проређивање становништва, само умотано у светлији елитистички пакет доброчинства. Ооооо. Ма погледајте само како су великодушни и како неуморно и несебично уводе те нове технологије… Аха… причекајте само.

Други знаци

Још увек нисте сигурни? Шта мислите, зашто су ускладиштили гомиле узорака природног семења из целог света у подземни трезор у Норвешкој, али ужурбано мењају генетски код семења биљака које би НАМА требало да послужи као храна?
Размислите о томе.

И зашто грозничаво копају и граде своје монструозне подземне градове, а истовремено уништавају околину на површини Земље? О, не знате за то? Или то не верујете, или ћете казати: „Па зар нам то они не би рекли”? Замолио бих вас да извучете главу из песка.

Да, није пријатно чути такве гадне ствари. Или би вам било драже да вас прегази тај воз а да ја и остали не кажемо ништа? Жао ми је, али ово није теорија, ово је чињеница. Прочитајте понешто о ‘депопулацији’ и ‘еугеници’ и увидећете да је ово њихов модус операнди већ вековима, где периодично „проређују стадо” ратовима и епидемијама, разореним привредама и несташицама, док све време држе свет у једном или другом облику друштвеног ропства. Није то ништа ново. Ради се само о томе да се експандирајући раст човечанства убрзава таквим ритмом да их број људи плаши; а уосталом, све те ресурсе желе да задрже за себе.

Јесте ли запазили да имају благу склоност згртању богатства? Сами Ротшилдови вреде, како се процењује, око 500 билиона долара… с великим ‘Б’. Енглеска краљица и Ватикан могли би финансијски да спасе и прехране пола света. Изрази попут ‘поделити нешто с другима’ не налазе се у њиховом речнику, ако нисте приметили; али терају нас да се осећамо кривима што таманимо Земљине ресурсе.

Епилог

Бил Гејтс је тек један од многих еугеничара, али он располаже тонама новца, а има и какав-такав утицај, па Елита мисли да он има довољно добар имиџ уз помоћ кога ће остварити њихове, и своје, циљеве.

Тешко је веровати у то да глобално загревање и друге подвале имају тако добру ‘прођу’, али таквом имиџу доприносе и медији. А нажалост морам рећи да људи све то ‘одувају’, ионако ће сести у фотељу и посматрати нашу сопствену пропаст, за шта ће окривљавати саме себе. Један мој комшија јуче је поменуо чудне временске прилике и додао: ‘Да ли нас то можда Бог кажњава због онога што смо урадили планети?’

Знам. Лудило. И све је раширеније.

Изманипулисане масе толико су заглупљене и индоктриниране, да, ако их не убије наша модификована планета, они ће практично добровољно одлазити у смрт, само зато да би смањили свој ‘угљенички траг’. Такав је кумулативни ефекат и логички закључак до кога можете доћи. А све је то смишљено и добро испланирано.

Сваки пут се поново изненадим када то видим. Људи подигну нос када говоре о свом штедљивом Пријусу или о својој освештености према рециклирању амбалаже, и радо би се сви заједно ухватили за руке и запевали духовне песме, слушајући успут добродушног истребљивача Била и његове пајташе док трабуњају о ‘опасностима од глобалног загревања и прекомерном расту светског становништва’. Кад би само знали какво им ‘коначно решење’ поменута господа заиста спрема. Ова манипулација нашег колективног ума и усађивање кривице помоћу лажи пропраћена је звуковима бубњева елите, док ми прихватамо њихове програме уништавања наше планете и кротко корачамо у сутон ишаран chemtrail-има, покушавајући да уклоне своје угљеничке трагове.

Само је један начин да то спречимо…

Останите свесни. Запрашују нас појачаним интензитетом, обрушивши се на изворе наше хране, а чекају нас и друге изрежиране невоље. Држите се својих ближњих и вољених и обавестите гладне о ономе што им се спрема.

С љубављу, Зен

Извор: nexus-svjetlost.com