Полиција ухапсила троје Срба због дељења летака против геј параде

gej-parada-parada-ponosa-gejevi

Београд – Продана полиција и тужилаштво ухапсила сестру Јасмину Јанковић и браћу Мила Стојановића и Зорана Симића због дељења летака-позивница за Православни марш – против геј параде(„поноса“)!!! Нико није знао да је забрањено дељење летака пре уредно најављени скуп, зато треба да одговара само онај који је писао летак, тј. ја – монах-немонах Антоније Давидовић.

Полиција ове анти-србске државе вечерас ухапсила троје мирољубивих Православаца – Срба и терети их кривично због дељења летака позива на пријављени протест против геј параде!?

Оптужба је кривична (изазивање мржње!?!), покренуто Више јавно тужилаштво… јер су делили летке „без дозволе. Ко може нека иде испер полиције у 29. Новембра и протестује. Летак сам писао ја, који би једини и требао да одговарам а не људи који нису ни знали да то није дозвољено… Летак који „подрива“ ову продану државу је следеће садржине:

Летак који „подрива темеље“ ове банана-републике:

ПРАВОСЛАВНА ЛИТИЈА – ПРОТИВ „ГЕЈ ПАРАДЕ“

Зауставимо саблазан вече уочи, субота, 27. септ. 2014. у 17. час. од Саборне Цркве до Скупштине и Владе Р.С.

П Р А В О С Л А В Н И М А Р Ш – П Р О Т И В  Г Е Ј – П А Р А Д А !

ПОЛАЗИ на Крстовдан, у суботу 27. септ. 2014. у 17.час. од Саборне Цркве и иде преко Теразија до Скупштине, потом, до Владе РС и повратак испред Скупштине уз дужи пригодан садржај.
+ + +
БЕОГРАДЕ, У ЧУВАЊУ ДОБРА НЕ СПАВАЈ !
ЧИСТОТУ И ИСТИНУ ДЕЦИ СВОЈОЈ САЧУВАЈ !
+ + +
(На Литију понети Иконе, Крстове и заставе Србије. Часно и достојанствено за опстанак темеља здраве духовности отаџбине наше)

А сутрадан, како нас Бог научи, да мирним, али одлучним, протестима у центру Београда одложимо то зачињање непристојног, саблазног, таласа геј-лудила које би да потопи корене моралног и биолошког битисања Срба.

Полиција прети новим законом – „нико никоме не сме спречавати протесте“… А, где је ту јавни морал, где вређање свести и духа целог народа!?

Све нас похапси – продана државо
ћутањем Бога и род да издамо – није право!

ГЕЈ СРАМОТУ НИКАД У ЈАВНОМ ЖИВОТУ

+ САБОР СРБСКЕ СВЕТОСАВСКЕ СЛОГЕ +
(www.istinoljublje.co.nr)