Њуз.нет: Александар Вучић је један од најзаслужнијих што су кошаркаши освојили медаљу

Aleksandar-Vucic1

БЕОГРАД, (Њуз) – Велики број политичара владајуће коалиције жељно ишчекује повратак наших кошаркаша са Светског првенства у Шпанији јер, како кажу, не могу да дочекају заслужено фотографисање са њима.

Политичари наводе да је свако од њих напорно радио да би до тог сликања дошло и у сви у глас истичу да су спремни да се сликају са кошаркашима све док у земљи траје еуфорија због успеха који су остварили.

Александар Вучић , премијер Србије и један од најзаслужнијих за освајање медаље, сматра да је сликање политичара са кошаркашима успех целе владе, а не само његов.

– Од самог почетка првенства смо били јединствени у погледу става према сликању са кошаркашима. Сваки члан владе је сматрао да смо, у случају да наши момци освоје медаљу, апсолутно заслужили да се сликамо са њима и на то сам јако поносан – рекао је Вучић.

 

– Лично сам се заложио за то да се кошаркашима омогући руковање и фотографисање са сваким чланом владе појединачно јер су многи министри пратили не само полуфинале и четвртфинале, већ и утакмицу осмине финала са Грцима – истакао је премијер.

Вучић је додао како се нада да ће кошаркаши умети да цене то што им се указала могућност сликања са политичарима и да целу ситуацију неће искористити за личну промоцију.

Соко Соколовић – Њуз.нет

Њуз.нет је портал који објављује сатиричне вести