Наша Патка: Бразил тражи од УН да кошаркашку репрезентацију Србије прогласи за терористичку организацију

srbija brazil

МАДРИД/РИО – Селектор кошаркаша Бразила Рубен Мањано изјавио је након утакмице са Србијом да ће Бразил затражити од Уједињених нација да српску кошаркашку репрезентацију прогласи за терористичку организацију. 

Мањано је након пораза од Србије резултатом 84:56 рекао да има подршку председнице Бразила Дилме Русеф да се случај пријави Савету безбедности УН-а.

– На хиљаде људи у хали и на десетине милиона покрај малих екрана видели су јасно како су Срби терорисали наш кош. Пуцало нам је и праштало са свих страна, нисмо знали одакле долази опасност. Крали су нам лопте, ма шта крали, пљачкали – казао је Мањано, а потом додао:

– Могли сте се и сами уверити какве су бомбе бацали кроз обруч Теодосић, Марковић, Бјелица, а онај Богдановић кад је убацио пројектил са 10 метара, још је извадио револвере и пуцао на нас. Радуљица је покушавао упорно да нам развали обруч и поломи конструкцију, Калинић је постављао и барикаде и блокаде и ка кошу и у кош. Ако играч и прође некако, лопта не може… Не, то што се десило вечерас, то је био класичан терор.

Мањано је оптужио селектора репрезентације Србије Александра Ђорђевића да стоји на челу ове терористичке групе.

– Он је организатор свега, он је Осама бин Ладен светске кошарке. Не, он није Осама, он је двадесет Осама…. а то је разлика, и то велика – нагласио је Мањано, који је као доказни материјал приложио снимак сусрета.

Наша Патка је портал који објављује сатиричне вести