Народ је толико гладан да би појео и вука… и Вучића.

Aleksandar-Vucic-Fabrika-Sloboda-2

Премијер Србије, Александар Вучић, по повратку из Берлина посетио је базу жандармерије на југу Србије чији је припадник недавно убијен и изобећавао прегршт помоћи.

Вучић је обећао пуно помоћи, укључујући авионе. Али, народу је доста обећања. Да је то тако може се чути како у нережимским, родољубивим медијима тако и на друштвеним мрежама. Оштре псовке, увреде и гађење према премијеру масовно се исказују. Појединци из народа умеју и да без увреда али веома оштро изнесу своје мишљење а њихов глас неко ипак чује. преносимо јутрошњу поруку премијеру:

Премијер Вучић – неуморан у лагању!

Јуче приликом посете Мердара,припадницима жандармерије, обећао помоћ у опреми и већа овлашћења а народу сугурност и безбедност. Каква су то овлашћења за жандармерију, када тек
треба да се донесу под законски акти. Лепо жандарми,полицајци ви ћутите,гините док ови идиоти предлажу, доносе законе и тргују вашим и нашим „главама“.

Народу, Србима који живе у околним селима, обећао свесрдну, моралну, подршку владе Србије. Исто је рекао да је Србска полиција и војска способна да обезбеди сву сигурност мештанима и да се не плаше.

ВУЧИЋУ-нисте у стању да обезбедите ни сигурност у Београду. Где су убице, фантомски возачи који убијају по Београду и не могу да се пронађу? Где је убица полицајца из Великог Трновца? Лако је давати лажна обећања са забринутом маском на лицу.

Колико Срба је побијено на Косову под „заштитом“ Еулекса? Колико је шиптара, пронађено и ухапшено за та убиства и коме одговарају? Срби се неометано убијају, хапсе за сваку ситницу, без доказа, док влада Србије шаље „оштре“ протесте. Све се своди на исто,на лажна обећања док млади, храбри животи одлазе у заборав. Полицајац из Ниша је већ заборављен, бојим се да ће исто бити и са Синђелићем. Мали Лука, полако пада у заборав док се,“наводни“ убица налази у „бекству“!!! Народ са поплављених подручија и Обреновца пада у други план, донације, помоћ -покрадена.

Важне су похвале и тапшања по рамену Брисела и зликоваца са запада, Србских крвника који су сада Србији „велики“ пријатељи.

Престаните више са лагањем, урадите бар нешто или се склањајте.

НАРОД ВАС НЕЋЕ.

Вучићу – отвори једном карте признај неспособност и своју и целе ове владе. Народ неће више да трпи, да их воде лопови, издајице и западне слуге народ хоће -ПОШТЕНУ ВЛАСТ,
-ГЛАДАН ЈЕ !!!!

Пише: Душан Батуља Ковачевић


Припремиле: КМ Новине