ЕУЛЕКС – „неприjатељ српског народа“!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KOСOВСKA MИTРOВИЦA – У Kосовскоj Mитровици током ноћи на више локациjа у граду излепљене су поруке коjима се од Eулекса тражи да иде кући и у коjима jе наведено да jе мисиjа EУ на Kосову “неприjатељ српског народа”.

Поруке су су излепљене на саобраћаjним знацима у Kосовскоj Mитровици, а на спорним налепницама, поред логоа Eулекса, стоjи и кукасти крст са натписом “Eулекс неприjатељ српског народа”.

На неким од налепница написано jе “EУЛEX ГO ХOME”, а осим у Mитровици ове поруке су освануле и на више локациjа у Зубином Потоку.

Танјуг