Србин жели да игра за репрезентацију „Косова“!

Aleksandar-Sosic

– Најбоље је што сви разумемо фудбалски језик, који је универзалан. Једног дана, кад се ствари буду слегле, играо бих за Косово, зашто да не – причао је деветнаестогодишњи Александар Шошић за лист „Зери“ док му се, како је новинар овог листа забележио, отац нервирао што даје интервју приштинском листу

Веома занимљива прича стиже са Косова. Приштински дневник “Зери” пронашао је Србина који би једног дана обукао дрес репрезентације Косова.

Zeri

Реч је о деветнаестогодишњем Александру Шошићу, становнику јужне српске покрајине, који тренутно игра за тим Дрите из Гњилана.

Имао сам неколико понуда из Србије, али ја сам с Косова и није ми се напуштала породица. Одлично сам прихваћен у новом клубу, иако на почетку нисам знао језик. Ипак, неки саиграчи су знали српски, па су ме мало научили албанских речи, тако да данас комуницирамо.

– Најбоље је што сви разумемо фудбалски језик, који је универзалан. Једног дана, кад се ствари буду слегле, играо бих за Косово, зашто да не – причао је Шошић за Зери док му се, како је новинар овог листа забележио, отац нервирао што даје интервју приштинском листу.

(Телеграф.рс/Зери)