Емил Влајки: Упад британских тенкова на територију БиХ треба повезати са индиректним укидањем Републике Српске

emil vlajki

Нитко превише није обратио пажњу на упад стотињак британских војника у борним колима (‘Light dragoons’) на териториј БиХ, наводно, како би омогућили регуларност предстојећих октобарских избора. Јадна је ова земља која допушта овакве ствари, показујући да је у трагичном неоколонијалном положају којом влада протекторска „демократска међународна заједница“.

Овај је кабинет, држећи се „теорије завјере“, у више наврата указивао на црни октобар који се припрема.Конкретно, британске бојне јединице треба повезати са индиректним укидањем Републике Српске.

Као што смо у више наврата истакли, ради се предстојећем покушају изборне преваре невиђених размјера. Прича о нелегалном упаду сто хиљада Бошњака у изборни систем Републике Српске, постала је реалност.

Јасно је, да ако се то допусти, ако се ОДМАХ не реагира, да ће се ова земља у новембру бошњачки унифицирати захваљујући коалицијама које ће у РС бошњачки посланици направити, како се сада чини, са странкама садашње опозиције и након тога се органски повезати са бошњачким снагама у Федерацији.

Британске бојне јединице су ту да би ову изборну превару, која је припремљена уз помоћ „међународне заједнице“, очували.

(НСПМ)