Космајац се уплашио и побегао након што се Вучић извикао

izdajnik vucic aca

Да ли је премијер Александар Вучић починио кривично дело када се извикао на конференцији за штампу у Влади Србије по први пут изнисећи у јавност име највећег нарко боса у Србији? Да ли је нормално да се премијер једне државе бави разоткривањем имена највећих нарко босова?

Мислили смо да је највећи нарко бос Дарко Шарић. Међутим, Александар Вучић нас је разуверио и открио податак да је уствари највећи и најпаметнији нарко бос неки тамо Драгослав Космајац.

Да ли Александар Вучић овлашћен да износи такве податке у јавности?

Према писању Блица, тај чувени интелектуалац Драгослав Космајац побегао је из Србије у Црну Гору након што је премијер изнео његово име у јавности.

Реч је, како је рекао премијер, о најинтелигентијем човеку којим су сви фасцинирани, а на питање колико има година, премијер је рекао да је озбиљан човек у “зрелим годинама”, не желећи да износи више детаља.

Међутим, Блиц објављује податак да је тај Космајац има 61. годину.

“Сви се, бре, плаше и сви ћуте о томе да људи из полиције и других служби имају контакте са њим. Тражио сам ударе на Космајца, али то до данас није урадјено”, рекао је Вучић на конференцији.

Ако је заиста истинит податак да је Космајац побегао из Србије, па како је онда могуће извршити било какву истрагу када га је премијер отерао из Србије.

Када је реч о оваквим опипљивим именима и темама, оне се чувају у тајности због истраге и вођења истраге.

Да ли је Александар Вучић упозорио Космајца? Да ли је Вучић овим чином починио кривично дело?

Телепромтер.рс