САД ЗОМБИРАЈУ УКРАЈИНЦЕ ПСИХОТРОПНИМ ОРУЖЈЕМ КРОЗ ВОДОВОДНУ МРЕЖУ!

voda1

О томе да постоје специјални облици рата данас знају сви које то интересује, није тајна. „У неокортикалном рату се користи тзв. пета димензија, за стварање виртуелне стварности, будући да је мозак, најслабији у проценама ефеката у невидљивојој сфери“ – поучио нас је Проф. др Светозар Радишић, експерт за област неоружаних врста ратовања. Срби су тај облик рата, који по речима Проф. Радишића још увек траје, осетили на различите начине. Нико не може побити ни постојање докумената који ово потврђују.

22.06.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

Прво су разбијене федералне државе попут СССР, ЧССР и СФРЈ, а све време је инсистирано на губљењу суверенитета и одрицању од дела суверенитета. Сједињене државе, Велика Британија, Намачка и Француска, као инструменти за стварање „новог светског поретка“ учешћем у Атлантској алијанси, добиле су задатак да не испуштају сталну стратегијску иницијативу у сведимензионом рату са непослушним земљама. У том рату најважнија димензија је неокортикални рат, у којем се утиче на сензације у кори великог мозга. Занимљиво је да се у документима „Заједничка визија 2010”, „Заједничка визија 2015” и „Заједничка визија 2020”, може прочитати будућност планете.

Утицај на информације у мозгу људи, а на тај начин на мисли и емоције, већином се остварује посредством носилаца неоружаних облика агресије. Реч је о институцијама које учествују у стварању „новог светског поретка”. Невладине организације, финансиране од институција „великог брата“, посебно тзв. миротворачки покрети, раде на регионализацији и стварању аморфне националне масе. При томе, тежиште активности усмеравају на доказе да је национализам највећи непријатељ „новог светског поретка“. Њихове пробране и сублимиране информације стварању неслогу унутар друштава и поделе на напредне и заостале, а резултат су општа конфузија и апатија.

Фондације учествују у „куповини мозгова“. Агенције куповином основних ресурса (земљиште, вода, руде, енергенти) стварају социјалну несигурност.„Хуманитарне организације” поништавају основе хуманости, ратују, тргују, стављају животиње испред људи. Секте учествују у „унутрашњем одливу мозгова“. Тако потенцијално умни људи очекују бољу будућност, искључујући се из њеног стварања. Политичке партије и покрети раде по директивама „великог брата“ и обесхрабрују народ. Такав систем изнедрио је бројне „корисне идиоте”, који раде за најимућније лихваре, а да нису на њиховом платном списку.

Фундаменталистичке цркве и „Њу ејџ” покрет имају непосредну улогу укреирању свести и стварању уобразиља. Они поништавају истину и историју, а доводе цео људски род у заблуду у вези са будућношћу. Непосредније од њих на свест људи могу утицати само оруђа и оружја намењена за неокортикални рат.

Изузетно је важно са се схвати шта све може да утиче на креирање свести људи, које је искључиво везано за људски мозак. Информација је основна, а ништа мање није важно што је могуће мењати структуру личности и структуру мозга. На пример, истомишљеници се могу стварати симболима. Њихово прихватање пре свега разврстава људе и ствара друштвене поделе. На схватања човека утичу религије, информације о погледу на свет, општефилософске информације, које омогућавају да се уочавају и схвате општи и појединачни процеси у свету, и допуштају да се добију нове информације и енергије.

Проф. др Светозар Радишић

Проф. др Светозар Радишић

Свест људи обликују идеологија, информације фактичког и историјског карактера, уметност, систем образовања и васпитања (дечија литература, школе, факултети, школске установе, посебно предавања из логике, математике и историје), системи разоноде и забаве (музика, слике, филмови, игре…), тајна и окултна друштва, светски финансијски систем, органи власти, државни закони, државна политика, средства јавног информисања – за тзв. масовну комуникацију, новац, власништво, економске структуре и односи.

Менталном умртвљавању грађана унутар неокортикалног рата помажу алкохол, наркотици, дуван, психотропна средства, генетски инжињеринг, а затим и невидљива технологија, електромагнетно оружје, клонирање, микрочиповање…

Посебну улогу у неокортикалном рату имају тзв. народне скупштине. Оне су, као наводна тековина непостојеће демократије, намењене да блокирају решења и да се не објадини ум народа. Намењене су за дисперзију националне енергије. Зато више не постоје националне одбране и посебно општенародне одбране.

У неокортикалном рату се користи тзв. пета димензија, за стварање виртуелне стварности, будући да је мозак, због трагања за истином и настојања да препозна лажи, најслабији у проценама ефеката у невидљивој сфери.

Резултати утицаја на мозак људи у Србији и на архетипски мозак Срба могу се назрети, будући да се поклапају са теоријским. У Србији, као и у свим другим земљама транзиције владају сумње, страх, бриге, осећај кривице, мржња, узнемиреност, бес, очај, туга, безнађе, несигурност, сумња у себе. То је у глобалистичким кухињама планирани „зачарани круг“. Осим тога, бројни су парадокси који се толеришу и дисперзија националне енергије. Присутне су сталне трансформације система, што је скупо и одузима време.

Наметнут је феномен да људи „немају времена да имају времена”. Потискују се врлине и поништавају тековине. Људи су незаинтересовани за рад и околину, умањена им је реалност и мудрост. Преовлађују баксузлук, главобоља, умор, нервоза…

Ево шта се управо догађа у Украјини…

Руске специјалне службе су откриле трагове ЦИА и амбициозног програма за „Зомбирање“ украјинског становништва. Одговарајућа изјава је дата од стране руске ФСБ, наводећи своје изворе у Украјини.

Према руским изворима водоцрпне станице за прераду питке воде користе за дезинфекцију нову хемикалију, коју су почеле да користи пре око годину и по. Производи се у хемијским постројењима у Сједињеним Државама. Ове компаније добијају широку подршку од Стејт департмента и користи се у еколошким програмима и пројектима заштите животне средине кријући се иза организације „Гринпис“, пише Politikus.ru.

Ова хемикалија се не користи само за дезинфекцију воде, већ омогућава омекшавање и уклањање нечистоће и непријатних мириса. У принципу, она је много ефикаснији од раније коришћеног хлора. Али,ово је само врх леденог брега. Основна сврха овог хемијског агенаса лежи много дубље.
Заједно са комплет очишћеном водом у куће и станове у Украјини стиже наизглед безопасан ‘’остатак’’пречишћене воде. Испитивање је показало да се у води налази једињење ‘’психотропик ОМЗ’’. Садржај хемикалија се врло лако може сакрити од инспекције санитарно-епидемиолошких органа јер дозирана дневна количина није опасна већ дугорочно коришћење такве воде јер људски мозак постаје спреман да прихвати све што му се сугерише а за то је довољна конзумације те воде 3-4 месеца.
Користи се у комбинацији са излагањем свих врста медија (штампе, телевизије), што омогућава да се људима сугеришу потребне информације како би се постигао жељени циљ. Према документацији о набавци филтера, уградња је почела у западним регионима Украјине, а овакву воду пију од октобра 2012. Централна и Југоисточна регија земље – од марта прошле године.

Поред тога, тестирање није обављено у флашираним водама за пиће, које су направљене у Украјини. Руски истражни органи сумњају да се присуство „психотропних Омз“ налази у производима «Coca-Cola» (САД) и «Nestle» (Швајцарска).

Према многим људима са Крима, који не пију овако „пречишћену“ Украјинску воду у комуникацији са својим рођацима и пријатељима у Украјини, приметили су висок степан агресије, недолично понашање, и претње у својој комуникацији.

У снимку који следи можете видети како се ти људи понашају у јавном превозу. Свакодневно скандирање парола је нормална појава а са појединцима који то не чине физички се обрачунавају!
http://www.kontrtube.ru/videos/2908/zombi-v-harkovskom-metro/

Садашњи програм „зомбирања“ Украјинцима укључује јасну сугестију русофобије. Супстанце су толико јаке да ремете нормалне односе између људи.

Украјинска влада у складу са упутствима из САД блокира становништву приступ руским ТВ каналима који емитују актуелна дешавања у Украјини. Када видите да је народ изгубио свест онда му лако можете наметнути одређену тачку гледишта.

—–

http://www.ninicninic.com/vesti/2011/11/27/peta-dimenzija-kao-oruzje-specijalnog-rata

извор: http://therussiantimes.com/news/11430.html превод са руског „США зомбируют украинцев психотропным оружием через водопроводную воду“ на ФБ страници Crvena Rakovica