ПОНОВО ПАТЕТИШЕ: Вучић само што није заплакао од беса у Влади (ВИДЕО)

vucic-patetika-teleprompter

Патетика је најбољи пријатељ Александра Вучића. Када вас сви нападну, патетика ће вам увек бити најбољи пријатељ. Осврнимо се на данашње изјаве нашег великог премијера који само што не заплаче од беса због осуде целе Европе због цензуре у Србији. Вођу још тако бесног нисмо видели. 

Колико је саопштене ОЕБС-а да у Србији итекако има цензуре разбеснело Александра Вучића показује најновија изјава која је обојена емоцијама патетике и самосажаљевања.

Погледајмо пар патетичних бисера из премијеровог данашњег обраћања које “ексклузивно преноси Пинк”.

“И све што ради заменица шефа мисије ОЕБС у Србији Пола Тиде је притисак на медије да воде кампању против мене. Мисле да ћу молити бога да престану. Нећете ме ућуткати и нећу никада да ућутим, јер ја говорим истину, а они лажу”, рекао је он.

Вучићева конференција у Влади Србије пуцала је од патетике по ко зна који пут. У досадашњој историји Србије, ни један премијер се на овакав начин није обраћао свом народу и међународној заједници.

“Они (ОЕБС) су лагали, а када лажете, елементарна пристојност је да се извинитите. Нећу дозволити да неко напада Србију и да то прође без одговора. Довољно сам јак и имам довољно снаге да се супротставим свима који нападају моју породицу. Ми смо мали, а они су велики, али то не значи да не треба да браним слободарске традиције нашег народа. Шта је мени политичка функција? Па шта ако останем без функције?”, рекао је Вучић.

Вучићу, да ли функција председника Владе Србије служи за супротстављање нападима на твоју породицу или за државна питања? Какве везе има твоја породица са државом Србијом?

Нисмо сигурни да је народ гласао за персонализовану и патетиком обојену Владе Србије. Саветујемо Вучићу да отвори блог где ће моћи да излива емоције до миле воље, али Влада Србије није место за то! Схвати тај систем већ једном!

Погледајте цео снимак са данашње конференције и реците да ли је овакав говор примерен за једног премијера? Да ли један премијер треба да износи лични коментар на сваку могућу замерку која му се упути?

Тешка патетика почиње на 13:44 минуту.

Телепромтер.рс