Пракса завере: Шта је убило америчког председника Џона Ф. Кенедија?

1394424_490024967780556_1046215507_n-550x468

Шта је убило председник Џона Ф. Кенедија? Обратите пажњу на горњу новчаницу (новоштампану 1963 захваљујући ЏФК-у), на којој на самом врху пише “ Новчаница Сједињених Држава“ (United States Note), док је на доњој: „Новчаница Федералних резерви“ (Federal Reserve Note), као што пише и данас.

Дана 4. јуна 1963 године, практично непознат Председнички декрет, Извршни налог 11110, потписан је са овлашћењем да Банци федералних резерви одузме моћ да позајмљује новац федералној влади САД, уз интерес. Потезом пера, председник Кенеди је објавио да – у приватном власништву и на тај са НЕЗАКОНИТОМ контролом наше валуте од пре 100 година) Банка федералних резерви ускоро остаје без посла.

Отвори очи народе. Ротшилд империја и даље влада светом. Ротшилди нису ни наведени као једни од најбогатијих људи на свету. Зашто? Они не желе да људи знају истину, да је половина или више од свог новца на свету у власништву Ротшилда. Прсти Ротшилда су у свим ратовима, широм света. Мислим да су они били ти трговци који су Исуса Христа избацили из цркве, и да су исти они што стадоше пред Понција Пилата и рекоше му да га разапне. То је та мала група бизнисмена, мање од 1% јеврејске популације, што направи да се остатак Јевреја толико мрзи, толико да је Адолф Хитлер желео да их све убије. Претпостављам да ниједан Ротшилд није никада послат у концентрациони логор. Време је да се истина каже, или да се историја понови. Да, новац јесте корен свег зла, а та породица је толико манипулативна и подмукла, да ви још увек живите у мрачном добу. Запамтите да поседују све, што укључује веш машину за прање мозга у вашој дневној соби (погодили сте, јесте телевизија) и РТВ корпорације. Не можемо кривити Јевреје за оно што је неколико Јевреја урадило, али сазнајте нешто о чињеницама пре но што 6 милиона људи отерате у смрт. Погледајте камате на вашу штедњу, срећни сте ако је 1%. Ало, инфлација је 2.5 -3% и ми смо будале када стављамо свој новац у њихове банке, али они нам ионако раде шта хоће. Отворите очи и едукујте друге, о њиховим пословним тактикама.

ЏФК такође неће потписати Операцију Нортвудс што ће разбеснети јеврејску мафију – Јеврејски светски поредак.

Сутра: „Пракса завере: Операција Нортвудс“

Аутор: Далас Кларк
Извор: http://www.localterror.com/what-got-president-john-f-kennedy-murdered/
Превео и приредио: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28