Прес ТВ: Билдербергов Нови светски поредак ударио у иранско-руско-кинески зид

365067_Iran-Russia-China

Сваке године, најмоћнији људи света састају се у тајности. Њихов дневни ред: тотална доминација светом. Велики медији: мук.

Звучи као дистопијска научна фантастика или најгори кошмар теоретичара завере.

Најчудније је што је то истина.  Дестабилизација Сирије 2011, Голдман Сакс 2008 на челу контролисаног рушења светске економије у стилу 11.9., а вероватно је и сам 11.9. „фолс флег“ догађај сковао или аминовао Билдерберг.

Срећом, свет се бори и узвраћа. Успон алтернативних медија заснованих на интернету је исецкао вео тајности што окружује годишњу конференцију Билдерберга, омогућавајући људима увид у оно што су им њихови господари спремили. И покушаји држава да се одупру Билдерберговом овладавању светом, отпор који предводе Иран, Русија и Кина, добија замаха.

Зато је овогодишњи састанак Билдерберга у Копенхагену, Данској, завршен 1. јуна, била вежба контроле штете.

Прва брига Билдерберга, по новинару Данијелу Естулину, јесте успон Ирана, Русије и Кине. Гасни споразум између Русије и Кине – и успешна одбрана Сирије од агресије под вођством САД а заједничким напорима Ирана и Русије  – поставили су тешко питање о томе да ли Билдербергом предвођени Запад може да настави са својим планом доминације светом.

Мај 2014. донео је лоше вести за Билдерберг. Русија, опечена марифетлуцима НАТО-а у Украјини, објавила је да предводи нову Евроазијску економску унију. У међувремену, Кина је управо позвала на Азијски безбедносни савез (Asian Security Alliance) који би укључивао Русију и Иран. Све ово, заједно с гасним споразумом Русије и Кине, указује да се свет врти ван контроле Билдерберга“.

Као одговор на ове неуспехе, Билдерберг размишља о „великој погодби“ са Ираном. Признаје да (ционистичке) економске санкције Запада нису успеле. Санкције су једноставно довеле до тога да Иран тргује са Кином и Русијом, а не са Западом. Окончање санкција могло би довести до економског бума у Ирану, омогућавајући Западу поделу добити.

„Велика погодба“ би могла помоћи да Иран буде независна трећа страна, а не змајчек-члан новог евроазијског антизападног савеза. То би могло представљати велику победу за Техеран, претварајући га у светски напожељнијег дебитанта. То би био сигнал да је Запад са закашњењем, али прихватио Исламску револуцију и ставио тачку на силеџијство, претње и насиље што су карактерисали политику Запада према Ирану од 1979 године.

Следећа брига Билдерберга, по Естулину, јесте пораст анти-ЕУ расположења у Европи. Успех националистичких странака на недавним европским парламентарним изборима представља директан изазов Билдерберговој дугорочној визији савеза САД и ЕУ, предворју Новог Светског Поретка.

Естулинов извор каже да је Билдерберг ставио ову ставку на дневни реду чак и пре недавних ЕУ избора. Он каже да је елита Новог светског поретка забринута јер би „националним интересима вођена и подељена Европа била нерада да глобализацију узме здраво за готово“. Заиста, уништавање националног суверенитета од стране ЕУ би требало да буде модел за оно што чека цео свет. Ако ЕУ омане и умре, америчко-европски-ционистички сан о Новом светском поретку умире с њом.

Билдерберговци су такође забринути због последица открића Едварда Сноудена о НСА шпијунирању. Брине их да ће амерички и европски грађани посебно тражити заштиту приватности која ће ометати НСА-ину „Тоталну информациону свест.“ (НСА је свевидеће око на врху  пирамиде Новог светског поретка приказане на банкноти америчког долара.) Билдерберговци расправљају о стратегији победе над заговорницима права на приватност и наставку свог напретка ка свету у којем је свако и све под сталним и тоталним надзором. Они су недавно извојевали малу победу ограничавањем немачке истраге о НСА надзору и уценама лидера те државе.

Највише забрињава и најзлокобнија тачка на овогодишњем дневном реду Билдерберг форуму била је она о критикама спољне политике Барака Обаме. Данијел Естулин цитира Билдерберг:

„Критичари америчког председника га криве за издају вођства Америке у иностранству, наводећи да није бранио америчке интересе у Сирији и у последње време у Украјини. Обамина недавно објављена доктрина позива на мање ослањање на војну снагу и, уместо ње, на коришћење дипломатије и колективне акције. Чланови Билдерберга ће расправљати да ли је ова политика осуђена на пропаст, проклета.“

Да појаснимо: неоконзервативни архитекти 11.9. и ратова поведених под тим изговором су разочарани што је Обама одбио да бомбардује Сирију, нападне Иран и крене у рат са Русијом због Крима. Они такође верују да ће САД можда морати да нападну Кину да би спречиле раст те државе и њен статус највеће светске суперсиле. Ови фанатици су спремни да ризикују Трећи светски рат у очајничком покушају да спрече да свет постане мултиполарни. Неки су хобсијанци (поклоници доктрине Томаса Хобса – прим. прев.), који верују да свету треба „суверен“ (једна једина суперсила, односно САД-НАТО), да би се спречила глобална анархија; други су ционистички масони одлучни да успоставе Светску владу са престоницом у окупираном Јерусалиму.

Ако ови људи истерају своје, будућност ће бити гадна, брутална и кратка.

Само сада, захваљујући људима као што су Данијел Естулин и његови извори, знамо о чему су Билдерберговци разговарали ове године. Али не знамо за одлуке.

Хоће ли се Билдерберг определити за постепену, мирну транзицију ка мултиполарном свету тако што ће постићи мир са Ираном и уздржавати се од претеране агресивности према Русији и Кини? Или ће дати сагласност неоконзервативцима за какав „фолс флег“ напад стила 11.9., да покрене следећу рунду крвавог империјалног освајања ?

Неоконзервативци су лако преварили свет 11. септембра 2001. У то време, израз „лажна застава“ још није ушла у светски вокабулар.

Никад нисмо били свеснији значења „false flag“, лажне заставе. Кад год се какав спектакуларан „терористички“ догађај деси, било бомба на Бостонском маратону, Сенди Хук пуцњава или напад хемијским оружјем на Ал Гоуту у Сирији, прво питање у главама многих људи је: Да ли је ово још једна лажна застава?

Не-корпоративни медији, као што су  Press TV, Veterans Today, Russia Today, Global Research, Infowars, WhatReallyHappened, CitizensForLegitimateGovernmen

t, TruthJihadRadio и други су помогли да се популарише термин „лажна застава.“ Захваљујући независним медијима, милиони људи су чули за Операцију Нортвуд, Операцију Гладио, за Аферу Лавон, Операцију Цијанид и 46 војних вежби 11.9.

Дакле, ако се Билдерберг определи за још једну огромну „лажну заставу“, мораће да укине интернет. Очигледан начин да се то уради био би кроз „сајбер-11.9.“, информатичку „false flag“.

Да ли је тајни Централни комитет Билдерберг групе управо одобрио огромну сајбер-11.9. операцију ? Или су се определили за љубазнију и нежнију тактику ове године?

Да бисте сазнали, држите се алтернативних медија … док можете.

Аутор: Др Кевин Барет
Извор: http://www.presstv.ir/detail/2014/06/01/365067/bilderbergers-face-iranrussiachina-wall/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28