Наша Патка: Стефановић: Нисам плагијатор, нисам ја то писао

Nebojsa stefanovic doktorat
Није имао појма да се човек којег је унајмио послужио туђим делом

БЕОГРАД – Министар полиције Небојша Стефановић одбацио је оптужбе да је плагијатор, а као главни доказ наводи да он није ни писао своју докторску дисертацију. 

– Лаж је да сам плагирао свој докторат! Па ја га нисам ни писао, како сам онда могао да извршим плагијат? Нема никакве логике – указао је Стефановић.

Он је рекао да је унајмио човека да му напише докторат, али ни на крај памети му није било да ће овај да се послужи туђим делом.

– Наредио сам хитно привођење човека који је писао мој докторат како би дао изјаву полицији да ли се неовлашћено послужио туђим докторатом, чијим докторатом се послужио и у којој мери га је преправио да би га на крају потписао мојим именом. Верујем да ће тужилаштво подићи оптужницу против њега. Заиста не мислим да би ја требало да сносим било какву одговорност за нешто што нисам урадио. Ја сам први пут докторат имао прилике да прочитам на сајту Пешчаника – објаснио је Стефановић додавши да ће и приватном тужбом гонити преваранта који му је докторат тарифирао као да је реч о оригиналном раду.

Наша Патка је портал који објављује сатиричне вести