The Saker – хук Мудре сове на кликтај Степског сокола (коментар читаоца)

milosevic-putin

Задовољство је кад на неком блогу с подједнаким нестрпљњем чекате и текст и коментаре на њега. Чланак који смо превели под насловом „The Saker: Молим вас, реците ми да Путин није Милошевић“ коментарисао је на извору, блогу “ The Vineyard of The Saker“ и један, очигледно српски, али не само по „нику“, читалац. Ево превода:

“ Мудра сова каже …

Здраво, Степски,

ако ћеш и даље користити ову персоналну аналогију како си почео, да знаш, Путин није Милошевић. Милошевић је био много више налик Јељцину. Србија нема свог Путина.

Милошевић је био прилично добар тактичар, али очајан стратег, што га је на крају коштало свега. Не видим Путина као лошег стратега, далеко од тога.

Комедије ради и да се мало опустимо, рециклираћу и изменити један стари виц из доба Првог хладног рата (сигуран сам да знаш како иде оригинални):

После Трећег светског рата на Земљи живи остали само један руски и један амерички војник. Састадоше се и договорише за двобој. Обојица потегоше пиштоље, али Рус брже, уби Американца. Одува Рус дим с пиштоља, окрену се и крете. Али се чу пуцањ и Рус паде, мртав. Шта се десило ?

Бугарин испузао из дупета мртвог Американца и убио Руса.

Извор: http://vineyardsaker.blogspot.com/2014/06/saker-rant-please-tell-me-my-worst.html
Превео и приредио: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28