Лугански геноцид – рат САД против Русије (ВИДЕО)

???????

Западни мејнстрим медији ћуте о јучерашњем ужасном, злочиначком, геноцидном нападу на Луганск. Цивили, многи од њих жене канцеларијски радници, нападнути су касетним бомбама млазних ловачких авиона из Кијева. Многи цивили су побијени.

До сада су геноцидни напади на југоисточну Украјину резултирали са 181 убијеним и 293 рањена.

„Украјинско ваздухопловство је напало центар Луганска у 4 поподне. Војни авион је извео циљани напад, избацујући касетне бомбе. Управна зграда је делимично уништена“, објавила је Влада Луганске народне републике  (ЛНР).

Кијев негира напад на Луганск и криви снаге самоодбране, које су ваљда налепиле крилца на руке, полетеле у небо и бациле бомбе. И порицања је било чак и пошто је ОЕБС потврдио да је то био украјински ваздушни напад.

Сваког дана се уништавају животи цивила. Убијени су или осакаћени за цео живот, њихове куће потпуно уништене. Луганск је био трећи геноцидни инцидент у југоисточној Украјини од кад је хунта силом и насиљем отела власт од демократски изабране владе Украјине.

Први инцидент се догодио у Одеси када су неонацисти/фашисти затворили људе у зграду синдиката и запалили је свесни да су људи унутра … свесни чин без сумње учињен у име оживеле фашистичке идеологије „Украјина ибер алес“ и „убиј Русе“. Медији су значајно смањили број погинулих, иако је убијено чак 200 до 300 људи.

Још један злочиначки пир, са много људских жртава, догодио се у Мариупољу, великом граду на обали Азовског мора, у Украјини. Ујутро 9. маја , Дана победе,нови од Кијева постављен начелник полиције у Мариупољу, Валериј Андросчук, захтевао је снажну акцију да би се спречиле демонстрације Дан победе. Одобрио је употребу војног оружја и да се пуца на демонстранте. Многи невини и ненаоружани људи су убијени.

За кијевску хунту и њене јуришнике свака употреба траке Светог Ђорђа једнака је тероризму и сепаратизму. А заиста, терористи су у кијевској хунти. Кијевска хунта има очигледан проблем што је не прихвата већина грађана Украјине, људи који само желе да живе у миру и у свакодневној борби некако саставе крај с крајем.

„Наранџаста револуција“ је била потпуни промашај и први амерички покушај да се умеша у унутрашње ствари Украјине. Јушченко је подбацио а Јулија Тимошенко завршила у затвору, где и спада. Нема везе, Американце то није обесхрабрило.

Па је, према дну дна и талогу човечанства, Викторији Нуланд, пет милијарди долара усуто у Украјину и други покушај.

Други покушај је био успешан само због употребе неонацистичких фашистичких јуришника без моралног компаса, без хуманости, али спремних да убију човека, жену, дете и старца. Ово насилно рушење украјинске владе јесте, кристално је јасно, дело америчке владе. Они су толико самозадовољни и арогантни да више ни не покушавају да сакрију своју улогу.

Сваки пут кад неки шљам из САД стигне у Кијев – Мекејн, Кери, Нуланд, неко се масовно убијање догоди. Шљам ћути о овим убиствима, јер не само да их одобрава, шљам их је наручивао.

У Русији никог нису преварили око тога шта се дешава. Русија је очигледни циљ Американаца, не само Украјина. Американци су починили акт рата против Русије. Пошто су створили пету колону у Украјини и Русији, сада су сигурни да њихов план за тоталну глобалну доминацију може доћи на своје место.

Предвидела сам током напада на Југославију и Србе да је крајњи циљ Американаца и НАТО-а Русија. Они желе да утичу на промену режима, као у безбројним другим земљама, да краду ресурсе, земљу раздробе у контролисане мале државице и овладају целим континентом Евроазије.

Време је да се амерички империјализам заустави. Време је да се стане на пут свим петоколонашима. Време је да се пробије информативна баријера с којом су Запад и САД у стању да прикривају своје злочине и ућуткају своје жртве. Ако пристојни људи сазнају шта су они намерили, неће имати другог избора него да подигну свој глас и захтевају да се убиства зауставе и да фашисти у Кијеву буду кажњени као ратни злочинци.

САД, а посебно председник Обама и његови посилни, живе у неком другом свемиру где је горе доле, бело је црно, рат је мир. Чути их како и шта говоре је чути звуке из луднице, јер се правдају за сву крв невиних на својим рукама, као да никада неће бити позвани на одговорност.

И стално покушавају да окриве Русију за све, иако Русија није урадила ништа лоше и све време инсистира на међународном праву, уважава Устав Украјине и, изнад свега, слуша вољу народа. Дијалог и дипломатија, у којима се Запад и САД само претварају да учествују, на сваком састанку служе само да би се запалашила Русија и утерао страх у кости онима које Русија брани.

Надамо се брзом и кратком путу у пакао за ове ратне злочинце. Прича се да је још један велики геноцидни догађај планиран за дан Д, када ће Порошенко показати своје бесрамно лице, после свега што Кијев је урадио, после свих ратних злочина против цивилног становништва. Да ли Порошенка увесељавају жене искидане касетним бомбама ?






Аутор: Лиза Карпова
Извор: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/04-06-2014/127724-us_war-0/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28