Обама: Србија мора у НАТО, а Срби морају против Руса

???????????????????

obama ucenjuje srbe

Као један од најважнијих задатака НАТО алијансе у наредном периоду означено је спречавање чвршћег савеза Србије и Русије.

Администрација председника Барака Обаме планира да поново поведе “хладни рат” са Русијом, и то преко Србије!

Један од најважнијих задатака НАТО алијансе у наредном периоду биће спречавање чвршћег савеза Србије и Русије, тврде извори “Информера”. Америчка администрација извршиће притисак на власт у Београду да наша земља уђе у западну војну алијансу и тако промене политику војне неутралности.

У случају да буде усвојен документ “Акт о спречавању руске агресије 2014″, амерички председник би требало да “подстакне војну сарадњу” са европским земљама које нису чланице НАТО-а, пре свега Србије, која се по мишљењу америчких конгресмена превише приближила Русији.

Србија би у процесу евроинтеграција могла да буде условљена уласком у НАТО.

– Србија би уласком у НАТО потпала под неку врсту контроле САД и то би наше потезе чинило предвидљивим. Зато сам убеђен да је улазак Србије у ЕУ без претходног приступања НАТО практично немогућ. С друге стране, Путин штити руски традиционални људски простор и ми се ту налазимо у врло незгодној ситуацији – каже војни аналитичар Александар Радић.

(Информер)