„Српска листа“ Србима са КиМ: Изађите на шиптарске изборе и покажите да сте против војске Косова?

srpska

ГРАЧАНИЦА – Српска листа донела је, уз консултације са званичним Београдом, одлуку да и поред бројних неприхватљивих ставова Централне изборне комисије настави да се бори за права и интересе Срба на Косову, саопштила је Српска листа.

Српска листа позива све грађане да изађу на ове изборе у што већем броју и тиме помогну да Србија и даље буде присутна на Косову, истакнуто је у саопштењу.

Носилац листе Бранимир Стојановић и посланик у Скупштини Србије Владета Костић, позвали су све Србе да изађу на биралишта у што већем броју и јасно кажу да ли су за такозвану војску Косова или за борбу за српске интересе.
„Због одговорности према српском народу на Косову и Метохији донели смо одлуку да изађемо на изборе. Не желимо да људи који активно пропагирају формирање тзв. војске Косова буду у ситуацији да директно одлучују о томе и многим другим темама које се тичу наших живота“, истакао је Стојановић.

Српска листа ће данас у Дому културе у Ранилугу одржати први предизборни скуп, а након тога и у Дому културе у Шилову, најављено је у саопштењу.

Танјуг