Кинески генерал: Обамина спољна политика има проблем еректилне дисфункције

obama2

Кинески генерал није импресиониран америчком спољном политиком под председником Обамом, како испада из његовог описа спољнополитичке „еректилне дисфункције“ на недавној конференцији о националној безбедности.

Генерал-мајор Жу Ченгху, професор на Универзитету за националну одбрану, тако је коментарисао у емисији Феникс ТВ станице с програмом на кинеском језику док је био у Сингапуру, известио је Вол стрит журнал у понедељак.

Генерал Жу је још рекао да САД све више морају да се ослањају на своје савезнике „како би се постигле свој циљ, суспрезање развоја Кине“ и подсетио је на актуелне догађаје у Украјини да би истакао опадање америчког утицаја у целом свету.

„На примеру ситуације у Украјини се види да је ова врста ЕД (extended deployment – продужено распоређивање) постала ЕД (еректилна дисфункција) мушки проблем“, рекао је генерал Жу, према Вол стрит журналу.

Вол стрит журнал још наводи да је генерал Жу 2005 године рекао да Кина можда неће имати другог избора него да у спору око Тајвана употреби нуклеарно оружје.

Извор: http://www.washingtontimes.com/news/2014/jun/3/obamas-foreign-policy-has-erectile-dysfunction-pro/?utm_source=RSS_Feed&utm_medium=RSS
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Да ли је ваш производ чист или је генетски модификован ? Покажите купцу ознаком
Миров лого  ekopokret-bez-gmo-smallПредставник акције “Без ГМО” Еколошког покрета Новог Сада за Западну Србију, Мирослав Драмићанин
Е-пошта: miroslav.miro.dramicanin@gmail.com
Телефон: 062 854 13 28