Писмени задатак деветогодишњег дечака: Убијао сам све око себе са осмехом!

domaci

Сарајево – Ученик трећег разреда једне основне школе у Сарајеву успео је да шокира другаре, наставнике, педагоге, директора школе и родитеље јер је на писменом задатку који је задала учитељица, на тему “Ја у машти” писао о томе како са осмехом на лицу убија све око себе.

Преносимо вам састав у целости:

“Једног дана сам изашао из куће да прошетам. Срео сам једну жену како у колицима вози своју бебу. Бебу сам убио и наставио даље да шетам. Затим сам се вратио, па убио и мајку детета, да не остану сведоци. Наставио сам мирно да шетам, па сам срео још једну бебу. И њу сам убио. Па још једну. Све сам бебе поубијао. Онда сам дошао кући и угледао своју нану. Кренуо сам и њу да убијем, али су наишли моји родитељи.”

У том тренутку је звоно означило крај часа, па је ученик написао да није стигао да заврши свој рад и предао га учитељици. Прочитавши његов рад, она је шок поделила с колегама, педагозима, али и дечаковим родитељима. Сви су се сложили да детету треба допустити да заврши свој рад како би се видео његов крајњи исход, прича добро обавештени извор из овог случаја, преноси Тлеграф.рс.

Учитељица овог деветогодишњака је одлучила да послуша савете колега и родитеља и допустила ученику да доврши рад, а он је у наставку написао:

“Изашао сам кроз прозор да ме родитељи не виде, па сам убио нану. Затим сам убио и родитеље. На крају сам све поубијао, остао сам сам на свету.”

Рад овог ученика није оцењен, али је с њим обављен разговор у коме је дечак рекао да се само шалио и да је његова машта како убија све око себе резултат једног цртаног филма који је гледао.

Оно што је највише запрепастило све оне који су држали дечаков рад у рукама је то да је он био потпуно миран и с осмехом на лицу док је убијао све око себе, а притом има само девет година.

Новости