На шта нас упозорава глобална пошаст агресивне геј-идеологије?

???????????????????????

Западна цивилизације пред сломом: Покрет у славу смрти – Свака цивилизација у историји, унутар друштвених процеса, имала је врло јасне поруке када би јој се приближио неминовни крај. Рим је убила декаденција, деструкција, слепило за реалност, и осећај апсолутне надмоћи.

Данашња евроамеричка цивилизација, на свом врхунцу, тоне у исто блато. Нити види нити чује да је геј-култура већ одавно изашла из поткултуре и постала доминантна идеологија. Геј-завере у шпијунским врховима САД, читаве геј-владе, министри, монструозно организоване геј-заједнице у најважнијим светским институцијама…Све је то већ одавно прешло из (по)модног геј-елитизма, на врх пирамиде. Свет је у њиховим рукама. Срећом, савремена руска империја је рекла НЕ овој пошасти. За њом и неке друге земље…

 

Наде има, али, ко ће сачувати западно грчко-римско наслеђе, од њега самог? Ова и друга питања разматра социолог Горанко Ђапић, један од најславнијих југословенских дисидената и незаобилазни суорганизатор, стратег и идеолог студентске побуне 1968. године…

 

Пројект деструкције обитељи планиран је поодавно. Свијет лишен стваралачне животне љубави, заправо се претвара у свијет апатичних, осакаћених робова. Ова несрећа само је један особити рат у прегршту деструктивних ратова за посљедњих три стољећа. Иза свега рецимо да стоје нови господари; лондонски банкари и њихова подружница у Њујорку. Њихово царство зове се ФЕД (Америчке федералне резерве), а они су изравни насљедници фарисеја из јерусалимског храма Давидовог, што их је Крист штапом изагнао као мјењаче и зеленаше. Онда је Кајафа уморио Криста јер се усудио дирнути Бога новца, а потоње ,,Кајафе“ ево већ двије тисуће година изнова и поново изнова стално убијају Криста. Непрекидно.

 

Тужна и пала Еуропа, ипак није без наде у спас. Још постоји могућност за спасење. Она лежи у јединству њене културе и јединству њене аријске расе. Све од Атлантика до Сахалина. Ту је као стожер једна земља и зове се Русија. Много је патила. Много је пута обарана и много се пута издизала. Еуропска цивилизација и њене тековине доживјет ће ренесансу у заједници са Русијом. Није случајно да се ткзв. борци за људска права увијек обрушавају на њу. Нико не тврди да је Русија била узорна земља по том питању. Знамо кроз какву голготу је прошла. Али данас, управо ће она бити актер оживљавања основних вриједности наше грчко – римско – хришћанске цивилизације.

 

Њеним улицама неће пролазити срамне параде ругања животу. Свако одговорно друштво мора штитити живот као најдраже дјело закона небеске механике. Нема, компромиса и релативизирања питања живота и смрти. Смрт је дио природног циклуса. Слиједи рађање, љубав и поново живот.

 

Данас, када борба за ренесансу наше културе улази у завршну фазу, морамо знати са каквим демонима се сукобљавамо. Процес релативизације свих основних вриједности далеко је одмакао. Банкари у процесу барбаризације свијета у стратегијском су партнерству са исламским фашизмом.

 

Тај фашизам је идеологија потпуне негације свих основних постулата на којима почивају темељи наше цивилизације и слободарских традиција. Ширење фашизма покрива се фразама о мултикултурализму, мутиетицизму и мултиконфеионализму. Та патворина лажних еуропских либерала ,,карт бланцхе“ је новог петоколонашког дјеловања. Брзо ћете их по томе препознати. Исти људи ће се у име мулти-овога или мулти-онога залагати за жену антимајку и за геј параду у трајању од 365 дана годишње. Све тековине наше цивилизације обично су угњетавање, а обијесно гажење слободе од стране исламских фашиста је заправо културна специфичност. Особито, јавно каменовање и масакр над кршћанима и Бекташијама-Алавитима у Сирији.

 

Овога кишног маја, планирана је готово двонедјељна геј парада. Не треба сумњати да ће власти све учинити да тај мрачни мимоход омогуће. Неће се жалити новца ни кордона сигурности. Све у славу смрти.

 

Да не би било неспоразума; нитко не заговара сегрегацију геј популације. Њихов сексуални живот њихова је ствар. Али, јавно наметање својих особних склоности, прављење политичког памфлета од њега, насилан је чин. Једнако тако помислимо како би изгледали да хетеросексуални парови јавно (и агресивно) парадирају својом хетеро-интимношћу? Зар то није сасвим особна ствар?

 

Сви смо ми грађани исте земље. Али, ако геј ,,активисти“ одбију да схвате како је само грађански приступ једино могућан приступ, па нам стану доказивати како мањина има веће право од већине, те да је геј парада оно што морамо гледати, онда ћемо тачно знати камо се обрео демон и на каквом је задатку.

 

Све веће и све нападније, пресрећне спорташице у радосном усхићењу љубе се усна уз усну. И мушки дакако. Све топлијим загрљајима никада краја. Одувијек је било мало ласцивности и претјеривању у радовањима. Но, сада се чини да се под сјајним рефлекторима ваља нека нова субкултура: она одвише истополна. Једном ријечју, та субкултура готово да је постала ствар укуса, нешто као мода у експанзији. И то каквих!

 

Једва да има неког филма или неке сапунице, а да нетко од јунака није геј-дечко или лезбо јунакиња. Заправо ,,досадни“ хетеросексуалци више подсјећају на статисте, тек толико да се бар мало чине равноправнима са све доминатнијим геј дружинама. Једна за другом падају вриједности које су чиниле животни смисао дјетињства и младости моје генерације. Тако је апсолутна мањина, постала владајућа већина. Љубав из које смо се рађали проглашена је досадном фарсом, а истополни флерт је проглашен готово обавезом ,,модерног човјека“.

 

Сасвим је ствар ,,укуса“ у приповјетци или роману ронити сузе над фрустрацијама геј популације чије идеје да прогнају сам смисао живота наилази на ,,деспотски“ отпор тврдоглавих хетеросексуалаца. Откада знам за себе мислио сам да сви имају тату и маму. И да сав живи живот дугујемо тати и мами. Сада знам да је ,,права“ ствар имати двије тате или двије маме. Није само јасно куда се изгубио живот! Зар није јасно да из нечега настаје нешто, а из ничега – па ето ништа! Тако сам схватио да је ништа све. И супротно да је нешто; сам живот заправо ништа! Красно. Ово је ипак било превише па сам одлучио да се мало одморим уз Еуросонг. Кад тамо; нашао сам се у новом чуду.

 

Нека је ,,цура“, пардон травестит, сасвим необријан скакутао у хаљиници. И пјевао је. Хаљиница и брада. Узбудљиво. Наравно. Узбудљиво до вишесатног повраћања. Каква идеја за ЕУРОСОНГ!? Може ли се умаћи орвеловској нападности, геј перфомансу. Мијењам канал и слушам вијести. Чујем да се у Норвешкој одржава дјечија геј парада. Нешто као едукација за будућност за ,,сјајем“ истополни живот будућности. Ма, тко шиша сазнање да дјеца тек много касније постају полно свјесна и да нигдје не пише да ће сва имати хомосексуалне склоности. Једноставно, морају их имати, зато ће се ,,заједница“ потрудити. Ово видите већ дјелује ,,помало“ насилно. Чујем како неке „чике“ -педофили, пипкају дјечицу. То се наравно кажњава законом. Добро, када двије тате у срећном браку усвоје двоје дјечачиће или када двије маме у такођер срећном браку усвоје двије дјевојчице и стану их јел’ те пипкати, то онда није кажњиво. То је срећна обитељ.

 

Брине ли нетко о насиљу над овом дјецом?

 

Али, када већинска популација не жели геј параду, онда се каже да се угрожавају права мањина! Потом слиједи критика из Брисла и обвезатна заједничка изјава акредитираних амбасадора из земаља Еуропске уније. Потом и медијско насиље, емитирањем „потресних“ изјава геј активиста. Што онда слиједи? Могућно увођење политичких и економских санкција. Коначно, ни бомбардирање непоћудне већине није искључено.

 

Е, сада када је згрмио ,,слободоумни“ Брисл, враг је однио шалу. Застала већина нека иде марш у мишје рупе. Или слиједи обрачун са њима, дакако.

 

Па што је онда циљ ове демонске сплетке? Резултат говори о циљу. Циљ је смрт. Крај живота је дакле циљ!

 

Смрт читавих нација, то је циљ ових демографских сакаћења. Нестанком еуропских аријских нација, нестаје животна основа наше грчко – римско – хришћанске цивилизације. Онима који би да је униште то је заправо императив јер нема барбаризације и лаког владања док год је те цивилизације. Напротив, потпуна морална, расна или особна девастација неопходна је да би ново робовласништво постало збиља на крају повијести.

 

Али, сакаћење геј деструкцијом није једина прича. То је ,,модерна“ анорексична жена која гута рецепт за мршављење. Она је обавезно вегетеријанац, са озбиљним поремећајима менструалног циклуса, ако и не његовог потпуног губитка. Потом долази мода, па обиље парфимеријских производа, па кварцовање, па кућни љубимци. Од толиких ,,обавеза“ разумљиво да се не стиже ни до помисли о мајчинству. Тако убрзано стижемо до стазе које све одреда одводе у ништавило. Смрт.

 


Горанко Ђапић / Таблоид-istinoljublje