СНП Наши: Затворите скупштински ресторан!

Âèäû Áåëãðàäà

СНП НАШИ од надлежних органа захтева затварање скупштинског ресторана који је постао уточиште свих посланика који не знају шта да раде у скупшинској сали, а храну намењену њима изместити у болнице, дечија обданишта и народне кухиње.

Док народ Србије једва саставља крај са крајем и бори се за голо преживљавање, док се трудницама у болницама сервира по кашика павлаке и пола колута саламе, док деца у обдаништима једу најјефтинију храну, док се затварају народне кухиње, посланици у народној скупштини се госте на рачун народа, једу најскупљу храну и све то плаћају минимално.

СНП НАШИ издваја само пар података о ценовнику у скупштинском ресторану који није промењен од 31.01.2013. године, док су цене за основне животне намирнице у Србији вишеструко порасле и грађанима су потребне вишеструко веће плате како би преживели, посланици скупштине Србије за само 100 динара могу ручати, а за 300 динара могу појести пљескавицу на кајмаку, помфрит, купус салату и Царски ролат. Ни остале цене нису веће, тако да кобасица или свињски врат на жару коштају 162 динара, ролована пилећа џигерица у сланини 168, а бела вешалица 200 динара.

СНП НАШИ захтева да се под хитно укине овај џаба-лебарошки принцип у скупштини Србије, а посланици које је народ изабрао да коначно почну да раде за њих.

Информативна служба СНП НАШИ