У Скопљу поплаве налик онима у Србији! (ВИДЕО+ФОТО)

скопље

Скопље је погодило страшно невреме, са обилним падавинама, које су изазвале поплаве налик онима са којима смо до пре неки дан били суочени широм Србије

Након обилних падавина које су донеле и страшне поплаве Србији, Хрватској и БиХ,  невреме је стигло до још једне бивше републике СФРЈ – Македоније.

Вечерас је Скопље погодило страшно невреме, са обилним падавинама, које су изазвале поплаве, налик онима са којима смо до пре неки дан били суочени.

скопље1

Репортер Телеграфа који се нашао на лицу места, забележио је фотографије Скопља које је скоро потпуно потопљено. Људи се пробијају кроз набујалу воду у којој су возила потпуно заробљена. Аутомобили буквално пливају.

скопље2

За сада је пристигао велики број пријава да је вода пробила у подрумске просторе многих стамбених објеката. Портал МКД пренео је да је министар за саобраћај и везе Миле Јанакијевски сазвао хитан састанак кризног штаба, а градјанима којима је потребна помоћ упућен је позив да се обрате на број за хитне ситуације 195. За сутра је најављено променљиво време.

Више фотографија можете погледати ОВДЕ

(Телеграф.рс)