Амфилохије објаснио зашто је Србија поплављена (ВИДЕО)

amfilohije

Коментар уредништва: Апсолутно стоји констатација митрополита Амфилохија да се настраности (Кончита Вурст) путем масмедија сада афирмишу као Исус и да се тиме пропагира разарање људског бића које се поставља за узор. Међутим, какве везе има трансвестит Кончита Вурст са Србијом? Па зар није требала ова поплава онда да сатре Аустрију, а не Србију? Србија није учествовала на евровизији, а Кончита је (он или она) из Аустрије, а не из Србије.

Митрополит Амфилохије Радовић је за поплаве у Србији окривио победницу Евровизије, трансвестита Кончиту Вурст.

Он сматра да Бог послао опомену, јер је Европа славила победу Кончите Вуртс на том музичком такмичењу.

Амфилохије је за ТВ Нова рекао да су поплаве које су погодиле Србију заправо знак да „Господ воли баш нас“ и да нас искушава како бисмо се вратили на прави пут.

„Пазите шта се догађа у овом тренутку у Европи. Ко добија првенство? То је та несрећница, тај несрећник, не знам ни како се зове, који се афирмише као Исус. Тиме се пропагира разарање људске природе, људскога бића и то се поставља на пиједестал, на узор новим поколењима и генерацијама“, рекао је Амфилохије и као још један разлог за „Божју опомену“ навео Параду поноса.

Ово је други пут да Српска православна црква посредно оптужује ЛГБТ заједницу за поплаве, тврдећи да „Бог опомиње“ због промоције њихових права.

На молебану за престанак кише претходно је патријарх Иринеј казао да непрестане падавине нису казна, већ Божја опомена због геј параде.

аутор: Мирјана Пантић

извор: Нови магазин