Зашто је Синиша Мали 16-ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

BG-Sinisa-Mali

Обреновац – У петак 16. маја на сајту града Београда и Танјуга објављена је вест са апелом Обреновчанима да не напуштају своје домове:

Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове. Градоначелник Београда Синиша Мали упутио је молбу грађанима Обреновца да не напуштају своје домове.

„Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове и да се за све потребне информације обрате Оперативном центру Управе за ванредне ситуације града Београда на број 1985″, прецизирао је градоначелник.

10255379 328762507271797 2059607589 n Зашто је Синиша Мали 16 ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

Као што је познато у ноћи између петка и суботе Обреновац је захватио поплавни талас катастрофалних размера. Евакуисано је више од 20 хиљада људи, у својим домовима је још увек заробљено на хиљаде људи, а евакуација још траје.

О броју мртвих и несталих нема никаквих информација, сем сведочења појединаца са терена који говоре да градом плутају лешеви људи и животиња.

Хиљадама људи уништена је имовина, град Обреновац је збрисан, материјална штета је огромна, али људски животи су ненадокнадиви.

Апел грађанима да остану у својим домовима избрисан је са сајта града Београда, као и са свих агенцијских вести. Ипак неко за ово мора да одговара.

Да ли је могла да се спречи ова трагедија да је сектор за ванредне ситуације почео раније са евакуацијом јер је очигледно да је власт већ била упозната са опасности која прети Обреновчанима и ако је могла зашто је Синиша Мали апеловао на народ да остане у својим домовима који су им постали гробнице?!

Sinisa Mali Зашто је Синиша Мали 16 ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

Ако Синиша Мали лаже, Гугл кеш не лаже…

Sinisa Mali 1 Зашто је Синиша Мали 16 ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

Ако Синиша Мали лаже, Гугл кеш не лаже…

sinisa mali 2 Зашто је Синиша Мали 16 ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

Ако Синиша Мали лаже, Гугл кеш не лаже…

Sinisa Mali 4 Зашто је Синиша Мали 16 ог маја позивао Обреновчане да остану у својим кућама?

Избрисан чланак са вебсајта града Београда, али Гугл кеш не лаже…

Васељенска ТВ