НАЈПОТРЕСНИЈА ПРИЧА: Утопили му се жена и син, он данима спасава туђе животе!

poplave obrenovac

Доселио се у Обреновац као избеглица са Косова, где су му побили породицу а сада је у поплавама изгубио двогодишњег сина и супругу, али и даље има снаге да спасава животе

Слободан Недељковић Џамбо (25) изгубио је супругу и двогодишњег сина у поплавама које су захватиле Србију, па ипак већ данима спасава животе по поплављеном Обреновцу.

Када су наступиле поплаве, Недељковић је одвезао своју породицу код таста у Велико поље, мислећи да ће тамо бити на сигурном. Због брзог надолажења воде попели су се на кров, а његов таст је отишао назад у кућу по ћебе. Када се вратио на кров, њих више није било, преноси “Информер”.

Да трагедија буде још већа, када је имао шест година породица му је побијена на Косову, а он је у Обреновац дошао као избеглица 1999.

poplave obrenovac1

Покушао је да их пронађе у прихватилиштима у Београду, надајући се да се нису потопили, већ да их је спасао неки чамац. Нажалост, још увек их није пронашао.

– Сада помажем другима и надам се да ћу наћи њихова тела, бар да их сахраним како доликује – изјавио је Недељковић, племенити младић који већ данима не спава, спасавајући уплашен народ.

Телеграф.рс