ЕКСКЛУЗИВНО: Погледајте како Вучић спасава дете од водене стихије! (ВИДЕО)

vucic-spasava-dete-830x553

Премијер Србије заједно с припадницима Жандармерије, полиције и Војске, у Обреновцу је евакуисао становништво које је било опкољено водом високом и преко два метра, а једну бебу је на својим рукама спасао од водене стихије

Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је најкритичније место у Србији захваћено поплавама, а само неколико километара од Београда – Обреновац и помагао припадницима Жандармерије и Војске Србије у евакуацији грађана!

Вучић је одмах по доласку у Обреновац примио “рапорт” од министра одбране Братислава Гашића и градоначелника Београда Синише Малог и одмах сео у чамац за спасавање упутивши се ка грађанима заробљеним од водене стихије високе и преко два метра на појединим местима.

Aleksandar-Vucic-u-Obrenovcu-3

– Бринем и стрепим за хиљаде људских живота – рекао је Александар Вучић за наш портал након што је од воде спасао неколико грађана, међу којима је била и једна беба, коју је премијер Србије својим рукама изнео из чамца и предао припадницима Војске Србије.

– Ситуација је катастрофална и биће још тежа! Очигледно је да ће морати да уради потпуна евакуација града – рекао је Вучић и додао да се брине за енергетску стабилност земље јер је ситуација у ТЕНТ-у критична.

У Обреновац је стигао и амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин.

Телеграф.рс