Филм Сјене – Последња исповест Гаврила Принципа и позив свим родољубивим Србима за помоћ

сјене гаврило принцип
Поштовани,
Обраћамо вам се као истакнутој организацији Срба, а испред чланова екипе филма Сјене.
Моје име је Љубомировић Милош и студент сам мастер студија на Факултету драмских уметности универзитета  у Београду. Заједно са својим сарадницима и пријатељима, покренуо сам развој пројекта који је базиран на истинитим догађајима, а бави се судбином Гаврила Принципа након атентата у Сарајеву. Како ова тема није препозната као значајна код наших институција у Србији, и то у години када се обелезава стогодишњица догађаја који је послужио као повод за Први светски рат, те смо остали ускраћени за финансијска средстава. Сопственим напором успели смо да обезбедимо почетак снимања и успешно смо реализовали 30% од предвиђеног циља. Како бисмо прикупили неопходан новац, пројекат смо поставили на сајт www.kickstarter.com (http://kck.st/1qSIPwN).
Циљ нам је да сав материјал буде спреман за приказивање 28. јуна ове године, на датум који је из много разлога значајан за наш народ.
Зато вас молимо да нам помогнете да достигнемо зацртану суму на кикстартер-у и обезбедимо сигуран завршетак снимања. Свака помоћ нам је добродошла.
Траилер филма и остале информације можете наћи на следећим линковима: https://www.kickstarter.com/projects/2030702904/film-sjene-shadows-the-last-confession-of-gavrilo

www.filmsjene.rs

Хвала Вам на издвојеном времену.
 
Срдачан поздрав,
Милош Љубомировић
Режисер филма Сјене