БАЛ ЈЕДНОГ ВАМПИРА

aleksandar-vulin-pokret-socijalista

ДРУШТВО СРПСКО-СЛОВЕНСКЕ СОЛИДАРНОСТИ
КОСОВА И МЕТОХИЈЕ
«ГРИГОРИЈЕ СТЕПАНОВИЧ ШЧЕРБИНА»

Прослава поводом одласка директора Канцеларије за КиМ Александра Вулина одржана у Лепосавићу црни је хумор ионако тужне српске свакодневице на Косову и Метохији. У свом препознатљивом имиџу “црно без белог” Александар Вулин није пропустио прилику да позове Србе на још један самоубилачки политички корак што је заправо круна његовог “политичког” деловања у јужној српској покрајини.
Пре него што ће доћи на власт Србима је обећао да ће поништити све Боркове (Стефановић) договоре штетне по државу и народ. Нажалост отишао је три корака напред и Србе гурнуо у наручје самопроглашене државе Косово.
Од времена Турака па до данашњих дана Срби на КиМ нису видели већег политичког преваранта и лицемера. Како је унесрећио Србе на КиМ за веровати је да ни пензионери  у Србији неће боље проћи, имајући на уму његову нову функцију министра за рад и социјалну политику.

П.С.

Друштво српско-словенске солидарности Косова и Метохије “Григорије Степанович Шчербина” тражи од Александра Вулина да јавности објасни где су те силне камере које је набавио за потребе Косовске Митровице вредне близу милион евра, без тендера.

У   Кoсовској  Митровици
15. 05. 2014  год.

председник  Друштва

Момир  Касаловић, дипл. инж. ел.

saopstenje