Позивамо Вучића да откаже „геј параду“!

Dveri KZN 14.05 Danilo Tvrdisic

Покрет Двери позива Александра Вучића на разум и да у име тихе већине грађана Србије откаже „геј параду“.

Александар Вучић треба да откаже „геј параду“, јер никоме не треба поново рат на улицама Београда, разбијене главе и уништена имовина Београђана.

Александар Вучић треба да откаже „геј параду“, jeр њено одржавање и обезбеђење ће да кошта грађане Србије папрених милион евра. Тај новац би требало да се  преусмери трудницама којима су одузете накнаде за породиљско, а не да се просипају на „геј параду“.

Александар Вучић треба да откаже „геј параду“, јер је одржавање ове манифестације противно Уставу Републике Србије и јавном моралу који каже да је једина заједница живота, заправо заједница мушкарца и жене, а не мушкарца и мушкараца и жене и жене.

Ова „геј парада“ и њено одржавање или неодржавање ће бити најбољи тест до које мере је Србија суверена држава. Или ће влада да послуша свој народ који се у великој већини противи овој скарадности и продору геј идеологије кроз институције српског друштва, или ће послушати Мајкла Девенпорта и остале западне амбасадоре и душебрижнике којима је од „виталне“ важности да се парада срама по сваку цену одржи у Београду и на тај начин јасно потврдити да је Србија није суверена држава.

Информативна служба Покрета Двери