100 милиона долара за физичку елиминацију Владимира Путина

ликвидација путина

Данас је заменик шефа Регионалне Дњепропетровске државне управе Борис Филатов, дао нову изјаву у којој је понудио суму од 100 милиона долара за физичку елиминацију В.В. Путина или за организацију његове оставке на месту председника Русије.
ликвидација путина1
Као што је раније јављено, администрација Дњепропетровског региона, на чијем је челу бизнисмен Игор Коломоиски нуде новчане награде за различите акције за окончање братоубилачког рата, у износу од хиљаду долара за предају оружја и 200 хиљада долара за ослобођење административних зградa.

„Ми јасно разумемо да је ово преседан, рат између две сестринске земље, Украјине и Русије, подстицање на мржњу и убиство десетина, стотина, а можда и хиљаде обичних војника и официра, који се шаљу у сигурну смрт, само због хира једног човека – Путина, који делује потпуно неуравнотежено и изазива непоправљиву штету својој земљи.

У његовим поступцима нема дугорочне стратешке и политичке користи за Русију, а то значи да је једини начин да се реши проблем – да се елиминише са власти. Којим путем, путем директног уклањања или организацијом пуча у Русији, није битно. Главна ствар је сада да се заустави крваво лудило. Ове наше акције могу спасити и Украјину и Русију.

Ми смо спремни да платимо готовином 100 милиона $ за физичку елиминацију ВВ Путина или организацију његове оставке са места председника Русије „- написао је заменик Коломоиского.

Детаљи ове понуде ће бити објављени најкасније до 5. маја.

Извор: http://shishkinvv.livejournal.com/20258.html

Превод: СРБИ НА ОКУП