Американци ратују против ванземаљаца у Авганистану?! (ВИДЕО)

avganistan

МЕЂУ појмовима који се најчешће траже на интернету и You tube je НЛО (UFO), а претрагом се добија права поплава видео – игрица, снимака, записа. Неки су видно лоши, па се лако може претпоставити да су лажњак, а неки делују врло реалистично. Овај снимак, који је пре десетак дана постављен је или одличнанамештаљка, трејлер за игрицу, или су заиста на њему забележене необјашњиве појаве.

На почетку снимка екипа из Section51, која је објавила видео, објашњава да су амерички специјалци послати су у авганистанско село после дојаве о чудним стварима које се догађају.

На снимку, насталом у “ ноћном моду” се осим размене ватре с невидљивим супарником види и до сада незабиљежен облик НЛО који узлеће и одлази (а није амерички дрон), да би у једном тренутку један од војника уочио ванземаљца и пуцао на њега.

Јесу ли село у Авганистану стварно напали изванземаљци, има ли ту материјала за теорије завере, или се неко заиста потрудио да направи лажни видео одлучите сами.

Новости онлине
[fblike url=“https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%A0%D0%91%D0%98-%D0%9D%D0%90-%D0%9E%D0%9A%D0%A3%D0%9F/217610008298759?ref=hl“ style=“standard“ showfaces=“true“ verb=“like“ font=“arial“]