Шок за скептике: И НАСА признала chemtrails запрашивање човечанства

chemtrail-jets-many

Видимо ли право стање ствари на небу или само оно што луди мозгови желе да видимо? Осећамо ли праву Божју кишу или ону људском руком инсталирану? Јесу ли потреси и цунамији који су убили на стотине хиљада људи природно стање ствари или депопулацијска политика која је једним кликом решила „пренасељеност“ планете?

Након УН, сада је признање стигло и од Насе која је одржала презентацију за јавност о климатским променама и геоинжењерингу

Може ли неки луди милијардер да искористи геоинжењеринг за метеролошку контролу планете? Може ли неки луди научник да искористи геоинжењеринг за своје експерименте и спровођење потпуне власти над планетом? Све је могуће, упозорио је Насин научники и главни инжењер у Насиној „Џет Пропулзион“ лабораторији, Рилеј Дурен и заинтригирао јавност својом изјавом.

Наиме, својом изјавом не само да је упозорио јавност да је запрашивање атмосфере у име климатских промена тешким металима у најмању руку могуће, него је и упозорио да се то може искористити у зле сврхе. То је као микрочиповање планете, упозоравају активисти – планета више не „дише“ по Божјој вољи, него по вољи лудачког ума који сада због нашег нереаговања има потпуну контролу над нашим животним циклусима.

Чиме се све запрашује Земља и све на њој вероватно никада нећемо знати. Постоје студије које су доказале, на узроку кише из целог света, присуство тешких метала и канцерогених честица, али само једна луда идеја може довести до помора и човечанства и планете. То се већ, тврде неки, и догађа.

Рот, немачки истраживачки новинар је у својој најновијој књизи „Тихи пуч“ уз помоћ елитног извора објаснио како се то ради – потпуна контрола човека и планете.

Кемтрејлс и геоинжењеринг, тврде они који не верују, како кажу, медијским спиновима и лажима које „продају“ владе, више нису нити су икада биле теоријско-заверничке спекулације нити научна фантастика како су многи мислили. То је, кажу, истина која се у тајности одвија већ неколико деценија у нашој атмосфери.

Након што је признање стигло од Уједињених нација, сада је потврда  и НАСА која је одржала презентацију за јавност путем лајв стрима, недавно о климатским променама и геоинжењерингу на свом ЈПЛ технолошком институту Калифорније.

Шта је уопште геоинжењеринг? Он обухвата стратегију за наводну борбу против глобалног загревања. Али, кажу они који не верују службеном објашњењу, реч је о намерној и глобалној, људском руком изазваној, интервенцији а која се тиче Земљиног природног климатског циклуса.

Последице су управо ту, испред нас: глобалне суше, неплодна поља, припрема планета за ГМО смртоносну пољопривреду, експанзије болести попут рака, тумора, деменције и осталих куга западнога света.

Погледајте Насину презентацију о геонжињерингу и климатским променама и просудите сами.

Дневно.рс/Курир
[fblike url=“https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%A0%D0%91%D0%98-%D0%9D%D0%90-%D0%9E%D0%9A%D0%A3%D0%9F/217610008298759?ref=hl“ style=“standard“ showfaces=“true“ verb=“like“ font=“arial“]