Дечански монаси дочекују ткзв. шиптарског председника и наше издајнике

jahjaga petrovic O.Marko DecanacТакозвани заменик такозваног премијера, такозвани министар администрације и локалне самоуправе и председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић и такозвана председница Косова Атифете Јахјага посетили су јуче Велику Хочу, Мамушу, Ораховац и Призрен.

Циљ ове посете био је боље, између осталог, упознавање са животом грађана ових места. У пратњи градоначелника ових општина, такозвана председница и такозвани заменик такозваног премијера разговарали су са грађанима о њиховим проблемима.

„Наша мисија је унапређивање услова живота и локална самоуправа тако нешто може да пружи. Поред тешке економије и веома тешке ситуације када је у питање запошљавање на Косову, наша посвећеност и тежња ка европским стандардима не посустаје“, рекао је такозвани заменик такозваног премијера Петровић у Великој Хочи, након посете новоизграђеном парку , и винаријама.

Клирици ЕРП и дечански монаси су и овога пута били ти који су указали гостопримство представницима терористичких и сепаратистичких институција на КиМ. У овом случају отац Марко, дечански монах, као и у случају посете Џозефа Бајдена манастиру Високи Дечани и овога пута са задовољством дочекује оне који желе да откину парче најсветије српске земље.

Да ли смо заиста достојни потомци својих славних и светих предака, запитајмо се?

Линк ка делу текста можете погледати овде

Уредништво „Срби на окуп“