Да ли је Џо Бајден дибидус глуп?

Biden-21

Потпредседник САД оде је у Украјину понављајући исте идиотске коментаре које његова Влада трућа скоро два месеца, односно оговара антируском реториком и прети санкцијама док се рукује с фашистима или онима које фашисти подржавају позивајући на убијање Руса и Јевреја.

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Он тврди да САД подржавају украјинске „нове лидере“. Које „нове лидере“ ? Групу која је у фебруару извела пуч против уредно и легитимно изабраног председника ? Дакле, Сједињене Америчке Државе се залажу за свргавање изабраних влада по вољи, Сједињене Америчке Државе не верују да демократски изабране владе треба да буду на власти све док се демократски не замене другом Владом, не верују у гласачку кутију ? Само прогуглајте недавну америчку историју широм света па ћете видети да је лицемерје ендемски и стални део америчке политике.

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Он оптужује Русију, каже да Москва подстиче немире на истоку Украјине. Да некога оптужите морате имати нешто да оптужбу подржи, неки смисао, неке доказе, траг. Ако немате, сами од себе правите блебетало и клеветало, уличара.

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Какву је „провокацију“ Русија починила ? Да ли је Русија извела пуч у Украјини ?  Да ли је Русија организовала снајперисте да пуцају на полицију, а затим на масу демонстраната са осмог и деветог спрата Хотел Украјина, где су камповале „опозиционе“ снаге ? Да ли је Русија извикивала антируске пароле у Кијеву за време немира у фебруару ? Да ли Русија позива на убијање Руса и Јевреја? Стежући руку онима који су се попели на власт са овим у позадини, повезује ли Џо Бајден себе са овим радњама ? Ако не, где су биле његове речи критике ? Његова посета Кијеву била је најизразитији исказ свести да ће сести и вечерати са убицом.

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Да ли Русија преузела власт и одмах донела антируске едикте? Да ли Русија мучи и унакажава политичаре источне Украјине ? Да ли је Русија у украјинској Ради (парламент) донела нелегалан акт о  свргавању демократски изабраног председника и позвала на његово убиство? Да ли је Русија прекршила украјински закон?

Одговор на сва ова питања је јасно и гласно НЕ ! Дакле, да ли је Џо Бајден дибидус глуп ?

За Џозефа Бајдена, „понижавајући претња“ је шта ? Да ли је то мученик Донбаса, убијен јуче у близини Словјанска од фашиста послатих из Кијева ? Да ли је „понижавајућа претња“ када је суверена нација нападнута ван окриља Савета безбедности УН, као што је нападнут Ирак, на пример ? Да ли је „понижавајућа претња“ господарење мучилиштима у Абу Граибу, где је америчко обезбеђење вршило најшокантније акте варварства после Другог светског рата ?

Да ли је „понижавајућа претња“ чин мокрења у нечију храну да би се муслиман приморао да једе свињетину, бацање змије на притвореника, приморавање заточених мушкараца да се облаче као жене и да врше противприродни блуд, лишавање људи сна и одржавање концентрационог логора и мучилишта у Абу Граибу ? Или је то све „примерено понашање“ ?

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Кијев је потписао Споразум у Женеви 17. априла обећавајући да ће окончати насиље у Украјини. Од тада Русија позива да сепаратисти напусте окупиране зграде, али пошто Русија не контролише ове сепаратисте, јер ови сепаратисти су украјински грађани који не желе да живе под фашистичко – пучистичким режимом из Кијева, и грађани који траже да се њихов глас чује, очигледно је да Русија не контролише њихове поступке. И ако су лидери пуча у Кијеву потписали споразум о окончању насиља, шта фашистичке хуље послате из Кијева раде стварањем мученика у Донбасу ?

Да ли је Џо Бајден дибидус глуп ? Рекавши да „Ниједан народ нема право да једноставно отме земљу од другог народа“, ваљда је обавештен шта је његова земља урадила у Србији, где је срце српског народа, Косово, ишчупано и предато албанским терористима, Ushtria Çlirimtare ë Kosovës (прогуглајте мало о Мекејн – Бајденовој Косовској резолуцији) ? А што се тиче његове изјаве “ Ми никада нећемо признати нелегалну руску окупацију Крима „, да ли је Џо Бајден дибидус глуп, или шта ?

Каква окупација ? И каква је то „нелегална окупација“ ? Колико је „легална“ влада у Кијеву ? Мислим, знамо за фашисте и Ал Каиду, имитаторе који су преузели власт или су преотимање подржали – позивајући на убијање Руса и Јевреја, оне поред којих је Џое Бајден колико јуче стајао и руковао се с њима, тупаво се смешећи. Колико је „легалан“ пуч ? Колико је „легално“ уклонити председника, свргнути га без иједног од четири разлога дозвољених законом ?

Ако Џо Бајден не разуме смисао демократског референдума, уколико не разуме одговоре на сва ова питања, онда постоје два очигледна закључка. Први, он не би требало да буде потпредседник САД ( а да га неко „уклони“, као што су урадили са Виктором Јануковичем ? ), и други разлог, јер ће бити да је одговор на моје овде поновљано питање : Да !

Аутор:  Тимоти Бенкрофт – Хинчи
Извор: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/23-04-2014/127427-biden_anti_russian-0/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

KendamaПревођење помогао:  “Етнобазар” – Чачак ( Кендама: играчка за побољшавање координације, израда и продаја – 062 145 72 21)