Њуз.нет: Представљено 250 најсрећнијих особа у Србији

Konstitutivna-sednica-Skupstine-Srbije-2

БЕОГРАД, 17. април 2014, (Њуз) – Широј јавности јуче у на свечаности у Скупштини Србије представљено двестотинепедесет најсрећнијих особа у земљи, јављају домаћи медији.

Ове особе које у наредном периоду неће морати много или уопште да раде, а за то ће примати плату много вишу од просечне, насумично су изабране након наградног извлачења које се одржало 16. марта.

За време представљања изабрани нису могли да сакрију задовољство и срећу што ће у наредним месецима и годинама бити ослобођени било какве одговорности за све што ураде или изрекну.

– Имао сам среће, јер сам био сам изабран и у претходном извлачењу. То се ретко дешава, али ето, фортуна ме је опет погледала – изјавио је за Њуз један од срећника који ће, поред осталих привилегија, до следећег извлачења моћи да једе готово бесплатно, долази и одлази са посла кад год хоће и има плаћене све путне трошкове.

Двестапедесеторо најсрећнијих је приликом представљања изразило задовољство што се до истека мандата од њих очекује апсолутно ништа док су ту, обећавши да ће се потрудити да оправдају очекивања и да живе пуним плућима.

– Искористићу овај период да се мало одморим од свакодневног сивила које нас окружује. Некад је све што је потребно да се мало „ресетујемо“ неколико година оваквог живота, и захвалан сам судбини што сам баш ја на овом месту а не неко други – рекао је један од 250 срећника – Знам да многи овакву прилику да живе као цареви неће имати никад у животу, тога сам свестан буквално сваки минут, и баш због тога намеравам да искористим све привилегије које оваква богом дана позиција са собом доноси, закључио је он.

Виктор Марковић

Њуз.нет је портал који објављује сатиричне вести