Наша Патка: Вучић урекао Бајерн, први пораз Бавараца после 53 утакмице

Bajern minhen poraz
Играчи су покушали специфичним везивањем пертли да уклоне
несрећу, али без успеха

МИНХЕН – Речи Александра Вучића да жели Владу Србије која ће функционистаи као Бајерн из Минхена донела је несрећу Баварцима који су доживели први пораз у Бундеслиги након 53 утакмице и то од Аугсбурга, тима за којег играчи Бајерна нису ни знали да постоји у немачкој првој лиги.

– Рекли су нам да смо већ играли против њих у јесењем делу првенства, али ја се не сећам. У сваком случају, изгледа да нам је она Вучићева изјава од пре неки дан била баксузна и донела нам лошу срећу већ у првом наредном мечу. Иако смо везивали пертле на копачкама унакрст, а не паралелно, и сви закорачили на игралиште десном ногом, није помогло. Урок Владе Србије нас је сустигао – изјавио је првотимац Бајерна Бастијан Швајнштајгер за немачки лист „Шпорт Таг“.

Управа клуба ипак сумња да је поразу допринео тренер Бавараца Пеп Гвардиола који је из тима изоставио Робена, Риберија, Дантеа и Боатенга, а нису од почетка играли ни Милер, Геце и Алаба, већ их је тек касније убацио.

– Сумњамо да Гвардиола жели да започне серију пораза како би нас натерао да му дамо отказ уговора, да би потом могао да преузме клупу Владе Србије. Докле год га уговор везује за Бајерн, не може сам да оде – рекао је један неименовани  члан управе немачког и европског шампиона.

А шпански стручњак тврди да није у реду постављати Влади Србије непремостиве препреке.

– Много је лакше да Бајерн постане као Влада Србије, него обрнуто. Треба само неправилно усмерити екипу, што смо у овом мечу и доказали – казао је Гвардиола.

Наша Патка је портал који објављује сатиричне вести