Запаљено службено возило општине Северна Митровица, поклон ткзв. Владе Косова

zapaljeni auto

КОСОВСКА МИТРОВИЦА –У Северној Митровици током претходне ноћи запаљен је путнички аутомобил који је Административна канцеларија такозване Владе Косова дала новом општинском руководству у овом граду

Ово је у последња 24 сата други инцидент у северном делу Митровице након што је претходно у недељу вече непознати нападач пуцао у путнички аутомобил чији је власник супруга бившег ткзв. градоначелника Грачанице Бојана Стојановића.

Шефица Административне канцеларије Адријана Хоџић изјавила је Радију „Контакт плус” у Косовској Митровици да може да потврди да је запаљено путничко возило марке „Хјундаи” које је недавно Административна канцеларија предала општини Северна Митровица.

Хоџићева је осудила овај акт насиља истичући да овакав чин води дестабилизацији прилика у Митровици и да је као такав неприхватљив.

Она је затражила од надлежних институција да спроведу истрагу поводом овог инцидента и да одговорне изведу пред лице правде и адекватно казне.

Запаљени аутомобил био је паркиран у улици Дрварској у Северној Митровици у близини Медицинске школе и у пожару је у потпуности изгорео.

Танјуг – Срби на окуп