Путин „седмој сили“: „Бог Вас благословио, насмејали сте ме…“ (ВИДЕО)

russian_president_vladimir_putin

Када се водитељ недавно супротставио Путину по питању противракетног одбрамбеног система који Американци праве у Европи, председник Руске Федерације није могао да одоли, насмејао му се у лице.

Према новинару, ракетни одбрамбени систем НАТО-а је усмерен и пројектован тако да заштити Европу од нуклеарне претње коју представља Иран, не Русија.

Путинова реакција је нешто што се мора видети.

Водитељ: „НАТО тврди да ракетни штит није направљен против вас, већ против Ирана.“

(Путин почиње да се смеје скоро неконтролисано.)

Путин: „Стварно сте ме насмејали. Бог Вас благословио, скоро ће се завршити дан…заиста је време да идем на спавање. Бар ћу отићи кући добро расположен.“

Још је смешнија озбиљност водитеља којм је реаговао на исмејавање.

Чини се да он заиста верује у идеју да НАТО гради ракетни штит не би ли се заштитио од Ирана, земље која, према америчким обавештајним извештајима, тек треба да развије не само нуклеарну технологију, већ и интерконтиненталне балистичке ракете способне да ову технологију, бомбе, испоручи у Европу чак из Ирана.

Пропаганда обе стране заправо је прилично смешна, с обзиром на стил „ти мени тако, е а ја ћу теби“ у последњих неколико месеци.

Оно што неће бити смешно је када Европа, Русија, Кина и САД на крају ове капацитете искористе за улазак у глобални сукоб који укључује милијарде људи.

Извор: http://www.shtfplan.com/headline-news/watch-this-reaction-putin-laughs-right-in-this-journalists-face_03292014
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп