СРАМ ТЕ БИЛО ДРУЖЕ ВУЛИНЕ!

aleksandar-vulin-kim

Хвала Господу, Александар Вулин не припада србском народу ни по пореклу, ни по карактеру ни по темпераменту, а у Бога ни не верује. Не, није се он покајао ни за једно своје недело. Служи он онима који су нама запалили небо и преорали земљу, онима који су сeјали уранијум. Пун је презира и мржње према истини, правди и слободи. Служио је и служи као верни апартчик ЕУ и НАТО. Тим великима и моћнима, том савременом злу.

Друг Вулин са званичних медија и као званичник ЕУ власти у полуокупираној Србији понижава србски народ, а помаже терористима и бандитима. Урадио је више од било кога за стварање монструм творевине Велике Албаније. ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Учинио си то. Уживао си, радовао си се и подстицао си уништење целокупног србског народа. Био си, јеси и бићеш активни борац тоталитарне идеологије комунизма и секташки поштовалац лика и недела Ј.Б.Тита.
Теби су се допадале муке Срба у титоистичкој држави за време Хладног рата када су твоји комунисти побили стотине хиљада људи, а сакрили милион жртава хрватског, шиптарског, мађарског и муслиманског геноцида. Просто се одушевљаваш са временом до 1989. када су Шиптари имали могућност несметаног терорисања Срба у САП КиМ као својој федералној јединици.

0401-dragana-udovicicТешко ти је пало када је Запад изгубио контролу над Србијом, а обе покрајине стављене под контролу Србије, чије и јесу. Зато си се првом приликом активирао у ЈУЛ-у, тој титоистичкој и режимској секти која је ојадила Србе и завадила их са целим светом. Харао је ЈУЛ, а ти си насртао на све оне који су се супростављали режиму. Тражио си од Слоба Милошевића да уништи опозицију, силом, полицијом, војском.
СРАМ ТЕ БИЛО ДРУЖЕ ВУЛИНЕ!

Ти знаш колико је на Косову побијено Срба. Знаш и шта Косово значи србском роду, али тебе се то не тиче. Битно ти је шта кажу сатанисти и злочинци Маркс, Лењин, Тито и НАТО пакт. Да, да више би се забринуо да су Амерканци по Косову и Метохији поклали 2000 паса и раскомадали 10000 мачака. То би те веома погодило. Србске жртве теби ништа не значе.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ.

Лицемерје без лимита и лаж су основа деловања друга Вулина. Он је нападао режим Бориса Тадића. Глумио је патриоту, партизана. Подстицао Србе на КиМ да подижу барикаде. Заклињао се у Косовској Митровици како ВИШЕ НИКАДА, НИКАДА жандармерија Србије неће нападати Србе на КиМ. Клео се крвавим пентаграмом како ће срушити издајничи споразум Борка и Едите. А онда су прошли избори. Поново је постао власт. Опет је заборавио на патриотизам и шта је обећавао и у шта се заклињао. Укинуо је Министарство за КиМ и Координациони центар а основао Канцеларију за КиМ, по жељи ЕУ и НАТО.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Кренуо си друже Вулине са својом канцеларијом да радиш као да водиш КУД, а онда си се жестоко потрудио по вољи Запада и Шиптара да обесмислиш отпор Срба на КиМ и уклониш све барикаде, на које си позивао. Успео си да омогућиш хаос и скоро свакодневно насиље са експлозијама и пуцњавом. Позивао си се на мудрост, а служио си злу коме и даље служиш. Пописан је велеиздајнички споразум у Бриселу, а ти си као поднео оставку. Врло брзо си вратио јер су твоји агенти написали петицију за твој повратак.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

FoNet-SNS-MITINGТрајала је велеиздаја незапамћена у историји човечанства, а ти си организовао концерте и забаве да народ не види шта радиш. Слао си Жандармерију на Србе, жешће него Борис Тадић, и успeо што ниједан терориста и НАТО бандит није – поставио си шиптарску царину и полицију на Брњаку и Јарињу. Уз лажи, подметања, притиске и потплаћивања си спроводио и спроводиш велеиздајнички договор из Брисела. Незаконски си сменио све који нису хтели у издају. Кршио си и кршиш Устав Републике Србије. Тежиш ЕУ и НАТО. Шиптарски терористи су ти партнери и пријатељи. Увео си принудну управу по србским општинама и преко њих организовао шиптарске изборе. Све уз неистину да је издаја патриотизам.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Онако како је НАТО тражио, ти си организовао Србе на листама за шиптарске локалне изборе. Извршио си невиђене притиске на народ по КиМ да бих их натерао да изађу на те изборе и тако сами себи запечате судбину. Кажи колико си полицајаца, жандарма и агената довео на север Косова да би натерао Србе на шиптарске изборе?! Организовао си ломљење бирачких кутија у Косовској Митровици због веома мале излазности народа на издајнчке изборе. Такође си организовао плашење ЕУЛЕКС-а и ОЕБС-а у Зубином Потоку и Звечану да би твоји агенти могли да упишу довољан излазак становништва. Организовао си аутобусе из целе Србије и Црне Горе да довозе гласаче. Све си то радио због Србије. Ствараш Велику Албанију, а гасиш Србију. Све за добро србског народа.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

vulin-aleksandar1Одважио си се и смеш, јер си моћан. Део си режима, а мали си полтрон ЕУ и НАТО. Лажираним изласком Срба на шиптарске изборе легализовао си шиптарске општине. Формиране су шиптарске општине и на сјеверу Косова. Србске полицајце си гурнуо у „Полицију Косова“ да служе терористима УЧК против којих су се борили док су чували Србију. Цивилној заштити си добронамерно наменио да уђе у „Војску Косова“. Не радиш ти то јер си храбар, него јер немаш стида. Гадиш ми се због презира који имаш према гробљима србске деце, очева и стараца. Пљујеш по свим србским мученицима.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Циљ ти је да милони нас никада немају осмех и да усрећиш своје газде у ЕУ и НАТО. Чудиш се што други признају терористичку творевину у јужној србској покрајини и што нас други вређају, а како и не би када ти понижаваш србски народ и државу као представник власти. Ти гураш Србе у Велику Албанију док Пољаци, Чеси, Словаци, Бугари, Грци и Руси праве протесте са слоганом КОСОВО ЈЕ СРБИЈА. Гураш нас у Велику Албанију док сви нормални хоће у Руску Федерацију (Крим, Донбас, Одеса, Рутенија, Придњестровље, Монголија, Белорусија, Казахстан, Киргизија, Таџикистан, Јерменија, Газа, Венеција…) Направио си ситуацију да ни Руси не могу да нас бране јер се сами не бранимо.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Гади ми се твоја бестидна хладноћа и осуде србског родољубља. Објашњаваш и правдаш се Шиптарима за сваки потез. Србски народ је добар народ, племенити и храбар народ. Зато нас остави на миру и одлази. Одлази јер си под паролом ЏАСТ ДУ ИТ пљунуо на гроб мале Милице Ракић, на гробове у Мердару, Варварину, Грделичкој Клисури, Мурину… по целом Косову и Метохији. Како си само духовит, како си храбар, како си паметан, а како смо ми народ – мали и јадни.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

aleksandar-vulin-borko-stefanovic-brisel-pristina-1348432703-211468Како ми се гади свет у коме ти можеш да пишеш, говориш и радиш ово зло. Теби ништа не значе људски животи. Пођи на КиМ у Приштину. Доведи своју комплетну породицу па живи у складу својих договора. Мучи се, буди јунак. Немој друге да гураш да постану Косовари. Пошто то волиш, буди онда то. Нека твоја деца страхују, нека твоја супруга буде силована, нека твоја мајка гледа како јој кољу сина, нек твог оца отму, нек твоју имовину опљачкају, нека твоју кућу запале… немој нас гурати у оно што сам не желиш својој породици.
ГАДИШ МИ СЕ АЛЕКСАНДРЕ ВУЛИНЕ!

Како ми се гади тај друг Вулин који зна шта је млади леш. Он који и децу замајава. Зато ви децо никада немојте бити ко Александар Вулин. Чувајте се, јер свет у коме друг Вулин нешто одлучује није свет који ће вас пазити и који ће вас волети. Никада немојте бити попут Александра Вулина. Никада, баш никада немојте себи дозволити да верујте Александру Вулину. Другу Вулину који је угасио србску државу на Косову, који уради и више него што ЕУ и НАТО очекују од њега. Лицемеру који са уживањем служи НАТО и ЕУ а потом коцертима и свечаностима обележава дане трагедије србског народа и државе. Њему су терористички закони, полиција, судови и друге лажне институције легалне и легитимне.
КАКО МИ СЕ ГАДИ АЛЕКСАНДАР ВУЛИН!

ГАДИШ МИ СЕ ДРУЖЕ ВУЛИНЕ!

Горан Марковић,
Народни Покрет „Отаџбина“ – СРБски ФБРепортер