Гебелсове лажи Барака Обаме у Хагу о КиМ? Космет се отима фашистичком агресијом НАТО–а!

nuklearno bezbednosni samit u hagu

Албанска терористичка организација “УЧК“ током 1997, 1998 и 1999. године убила је  више од 600 Албанаца само што су радили у српским институцијама или сарађивали са њима.- Сарадња Обаме са албанским терористима ?

 

        Никад више један амерички председник није изрекао толико  лажи на једном месту него што је то учинио 26. марта  у Хагу, на Нуклеарно безбедоносном самиту, Барак Обама. Говором о Косову и Метохији Обама је превазишао и самог фашистичког Гебелса у лансирању лажи пре свега о Косову и Метохији. Ниједну истину о Косову и Метохији, говорећи у праралели са Кримом, актуелни амерички председник није рекао, већ је као први човек Америке и са европског тла просуо лажи и лажи.

Апсолутна је лаж Обаме да је албански народ страдао на Косову и Метохији  пре 1999. године од Београда. Истина је да су Албанци сами  и добровољно са Космета напустали српске институције , факултете, школе, здравство и све друго што је Србија имала на овим просторима.

Ко није желео да напусти српске институције албанска терористичка организација “УЧК“, али и други албанци,  су  кажњавали своје сународнике  ништа мање него убиствима и отмицама.

Званично “УЧК“ је током 1997, 1998 и 1999 године убила више од 600 Албанаца са Косова и Метохије који нису хтели да напусте српске институције или су пак сарађивали са српским институцијама. Убиства су обављали у свим деловима Косова и Метохије.

Актуелни амерички председник Барак Обама је Гебелс овог века који отворено обмањује читав свет лажима о Косову и Метохији. Истина је да је НАТО фашистичко терористичком агресијом, без питања и дозволе највише правне организације у свету, СБ  ОУН, бомбардовао Србију и силом покушава да одвоји део Србије, Косово и Метохију,  и прогласи је независном државом. У међународном праву то се зове анексијом, али противном свим нормама међународног права.

А амерички председник Џорџ Буш је  2001. године  Указом број  13.219 “УЧК“ прогласио терористичком организацијом и ставио на “црну листу“  због пружања помоћи терористима и терористичким организацијама.

Актуелни председник Обама сада сарађује са оснивачем терористичке “УЧК“ Хашимом Тачијем и другим терористима који су произведени, без икакве школе, у политичаре и доведени на власт.

Силом отимање Косова и Метохије од Србије је ,  и у данашњем,  наводно демократском свету, фашистичка анексија  НАТО – а, пре свега анексија Американаца на туђој европској и српској земљи.

Зоран Влашковић – СРБИ НА ОКУП