Одговор Оани Лунгеску, портпаролу НАТО савеза

srb

Уз дужно уважавање према званичницима НАТО савеза јер су по годинама старији од мене, упућујем оштру критику на срамно ругање цивилним жртвама НАТО агресије против суверене државе у срцу Европе. Уз ову критику прилажем и илустрацију коју сам урадио као одговор на оно што је поставила госпођа Оана Лунгеску из Румуније. Госпођа Лунгеску је тад из Брисела посматрала како јој бомбардују комшилук испијајући коктеле и градећи своју каријеру извјештавајући за ББЦ.

Поштована госпођо Лунгеску осим цивилних жртава које је СР Југославија тад имала, животна средина овог дјела Балкана је плански трована осиромашеним уранијумом, касетним бомбама и бомбардовањем хемијске индустрије чије се послиједице осјете и данас, како у Србији тако сигурно и у западним дјеловима ваше домовине Румуније. Да је у портпаролима НАТО савеза нешто труло и нечовјечно показује и изјава вашег колеге и претходника  Џејмија Шеја тачно прије 15 година када је изјавио :

„Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће све брзо заборавити”

Након 15 година ви као нови и први женски портпарол НАТО савеза постављате слику преузету од исто тако веома толерантне министрице за ЕУ интеграције  тзв. Косова* Фљоре Читаку.

RT @vloracitaku: 15 years ago #NATO intervened to stop genocide in Kosovo! Will never forget! http://t.co/47jSRp2LMj
Oana Lungescu (@NATOpress) March 23, 2014

Oana-Lungescu

Овом сликом Ви се ругате свим невино страдалим жртвама и питам се како Вас не боле бар оне најмлађе и најтрагичније, јер претпостављам да сте и сами мајка, ако ипак нисте онда јер сте у периоду од 1981 – 83. обављали посао учитељице енглеског језика у граду Бустени и сигурно сте радили са дјецом. Нека Вас буде срам и стид, а мене већ јесте што дјелимо исти датум рођења.

ПС. У међувремену сат времена након мог текста и реплике (случајно или не) госпођа Лунгеску је обрисала свој срамни твит у којем се руга жртвама НАТО агресије али докази су остали сачувани !

oana nedostupna

 

http://nevendjenadija.wordpress.com/2014/03/25/odgovor-oani-lungesku-portparolu-nato-saveza/