ТАЈНА НЕУСПЕХА НЕКАД НАЈУСПЕШНИЈЕГ НАРОДА

ДругиСрпскиУстанак

ВЛАДА СРБИЈЕ БЛОКИРА  НАЈСАВРЕМЕНИЈУ И НАЈРЕНТАБИЛНИЈУ, НА МЕДЈУНАРОДНОМ ПЛАНУ, ВРХУНСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ БЕСПЛАТНЕ ЕНЕРГИЈЕ КОЈА БИ ОМОГУЋИЛА СРБИЈИ НЕ САМО МЕДЈУНАРОДНИ ПРЕСТИЖ НА ПОДРУЧЈУ ЕКОЛОГИЈЕ ВЕЋ БИ БИЛА И ВОДЕЋА СИЛА У ЕКСПОРТУ МИЛЕНИЈУМСКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ШТО БИ ОБЕЗБЕДИЛО НЕ САМО ПУНУ ЗАПОСЛЕНОСТ ВЕЋ БИ И ОБЕЗБЕДИЛО ВИСОК ЖИВОТНИ СТАНДЕРД! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОТОТИП И ПОСЛУШАЈТЕ ИНТЕРВЈУ ГЕНИЈАЛНОГ ИЗУМИТЕЉА ТЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА КОЈУ СУ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ДРЖАВЕ ОД НЕМАЧКЕ ДО ЈАПАНА ПА СВЕ ДО КИНЕ САМО ЈЕ НАША ВЛАДА И СЛЕПА И ГЛУВА! ТО ИМА СВОЈЕ РАЗЛОГЕ А СТИМ И СВОЈЕ МЕТОДЕ ЗАШТО ЈЕ ТО ТАКО! ПОГЛЕДАЈТЕ(КЛИКНИТЕ НА ДЛЕ НАВЕДЕНИ ЛИНК) ПА СЕ УВЕРИТЕ! ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ САМО ПО СЕБИ; ЗАШТО ТО НИЈЕ БИЛА ТЕМА ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ НИЈЕДНОЈ СТРАНЦИ СРБИЈЕ? ДА НАМ ТО НИЈЕ, КАКО ВЛАДА ТАКО И ОПОЗИЦИЈА У СПРЕГИ ТУДЈИХ ИНТЕРЕСА? ЗАР СЕ ТРЕБА ОНДА ЧУДИТИ ЗАШТО ПОЛОВИНА НАШЕГ НАРОДА (3,5 МИЛИОНА) НЕ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ!? ШТА НАМ ЈОШ МОЖЕ ЧОВЕК ИЗ ДИЈАСПОРЕ ДАТИ, ПОКЛОНИТИ, КАД СЕ И ОВАКВИ ПОКЛОНИ ОМАЛОВАЖАВАЈУ, ИГНОРИШУ! АЛИ ЗАТО СЕ ПРИХВАТАЈУ ОНИ КОЈЕ ВОДЕ СРБИЈУ А ЊОМ И СВАКОГ ЊЕНОГ СТАНОВНИКА У ДУЖНИЧКО РОПСТВО НЕОДПЛАТИВИХ КРЕДИТА! – ВЕРОВАТНО САМО ЗАТО ДА БИ НЕКИ ПОЈЕДИНЦИ УБРАЛИ НЕКУ ЛИЧНУ ПРОВИЗИЈУ? МОЛИМ ВАС; ПОГЛЕДАЈТЕ:

ПРОПУСТ ОД ЖИВОТНОГ ЗНАЧАЈА ПО НАРОД СРБИЈЕ Бр. 2 ЈЕ НЕ ПРИХВАТАЊЕ, ОД ЗВАНИЧНИКА ВЛАДЕ, ПРАВЉЕЊЕ ТОПОГРАФСКИХ МАПА  О УРАНИЈУМОМ ЗАТРОВАНИМ ПОДРУЧЈИМА СРБИЈЕ ИАКО ТО СКОРО ДА И НЕ КОШТА НИШТА ДО МАЛО ДОБРЕ ВОЉЕ КАКО БИ СЕ СИСТЕМАТСКИ СПРЕЧАВАЛЕ ТРАГЕДИЈЕ ИЗАЗВАНЕ ОБОЉЕЊИМА ОД КАРЦИНОМА, ОБОЉЕЊА ПО КОЈИМ СМО ВОДЕЋИ У ЕВРОПИ АКО НЕ И У СВЕТУ.

И Бр. 3 ОД НЕДОПУСТИВИХ ГРЕШАКА НАШЕ ВЛАДЕ ЈЕ НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРИВРЕДНИХ ПРОЈЕКАТА ЗАСНОВАНИХ НА ТЕХНОЛОГИЈИ БРЗИХ САОБРАЋАНИЦА КОЈИМА БИ НИШ ИЛИ СУБОТИЦА БИЛИ УДАЉЕНИ ОД БЕОГРАДА НАЈВИШЕ САТ ВРЕМЕНА А УЗ ШИРЕЊЕ И ИНФРАСТРУКТУРНЕ МРЕЖЕ ЛОКАЛНИХ САОБРАЋАЈНИЦА ПОСТИГАО БИ СЕ ВИСОК СТЕПЕН ЖИВОТНОГ СТАНДАРДА. НАРОД БИ ЖИВЕО У ЗЕЛЕНИМ ПОДРУЧЈИМА КОЈИМА БИ ГРАДОВИ БИЛИ ЗА ТРЕНУТАК НА ДОХВАТУ РУКЕ. ЧЕМУ ОНДА ЖИВЕТИ У СМОКУ ГРАДОВА.

МОЛИМ СВЕ ОНЕ КОЈИМА СРБИЈА ЛЕЖИ НА СРЦУ ПА И СВЕ ОНЕ КОЈИ НИСУ РАВНОДУШНИ ПРЕМА СУДБИНИ НАРОДА ИЗ КОЈЕГ СУ ПОТЕКЛИ ДА МИ СЕ ЈАВЕ ОВДЕ НА ИНБОКС ИЛИ НА: dusan.nonkovic@gmx.de КАКО БИ ОСНОВАЛИ КРОВНУ ОРГАНИЗАЦИЈУ :

НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА

Патриотске странке су, на овим изборима 2014. драматично поражене од политичког противника не зато што је тај противник био супериорнији по свом привреднополитчком програму или патриотској идеологији већ зато што су те наше патриотске странке биле супериорније у својој неслоги! Склон сам да верујем да је било и изборне крађе али за овај земљотрес своје пропасти су патриотске странке саме одговорне па и својим радом и сујетом “зарадиле”. Како су радиле тако су углавном и добиле. Па и да се изузме неслога патриотских странака па погледа програм, не само патриотских већ и победничких странака, уочило би се већ на први поглед да су ти програми састављени од парола и добрих намера без конкретних мера за остваривање тих својих добронамерних намера. Зар је онда чудо што нам 50% око 3,5 милиона бирача не излази на избоире те да на тај начин одлучује о судбини како странака тако и о судбини своје државе Србије од које су последњих неколико деценија доживљавали разочарење за разочарењем по прекритом диктату страних интереса којима је на тај начин само омогућен несметани просперитет а нашем народу несметано пропадање, сиромаштво и беда. Да нам је народ оваквим својим одлукама постао контрапродуктиван сам себи, својим интересима, кривицу сносе у првом реду патриотске странке доказаном својом неслогом и неспособношћу да поставе конкретан привреднополитички план са конкретним мерама за опоравак земље. Није довољно само рећи шта не вља, шта би другачије урадили већ је потребно и навести конкретне мере за постизање тих циљева односно рећи конкретно шта би и како би се то спровело у дело, могло остварити! Реториком конфронтације и свађе попут пиљарица на пијаци не може се задобити поверење народа.

Потпуно ми је нејасно да је мој предлог привреднополитичког програма за опоравак Србије игнорисан од свих странака. Још ми је неразумљивије да се мој предлог о реализацији топографске карте Србије са уранијумом загађених подручја није прихватио и уврстио у предизборну кампању и ако је био сасвим конкретан и то без неких значајнијих материјалних средстава остварљив. Пошто се цезијум на хиљаде година таложи у костима довољно би било анализирати млечне зубе на садржину цезија са назначеним местом боравка да би се тако регистровала на хиљаде година затрована подручја Србије и по потреби преселило становништво због пијаће воде и прехране како се не би и даље тровали уранијумом и оболевали од опасних карцинома. Такав програм је од животног значаја сваког нашег становника све од Чернобилске нуклеарне катастрофе па све до бомбардовања НАТО уранском муницијом. Такав програм би народ бранио и ногама и зубима па не би дозволио ни изборну превару крађом странака које би заступале овако конкретан пример свог страначког програма а поред тога би могла служити та карта и за тражење оштете због нелегалног бомбардовања. То само примера ради да би се наше странке суочиле са својим грешкама како их следећи пут не би поновиле. Народ је сит обећања, њему су потребни конкретни примери како би се укључио у њихово спровођење у дело!

Овако поразни резултати избора су више него болни али су вероватно били и неминовни како би се препознале собствене кардиналне грешке да би се остварио нов здравији почетак са оснивањем нове странке; НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА која би омогућила под својим кровом свим патриотским странкама да очувају свој идеолошки идентитет али уједно и да све подреде заједничком главном циљу, реализацији високог животног стандарда народу из којег смо сви потекли! Нови избори ће доћи брже него што им се надамо јер ова гарнитура на власти нема економскополитичког програма до задуживањем новим кредитима што не може у недоглед ићи.

Не чини свога политичког супарника

вербалним нападима од себе лошијим

већ себе својим делима од њега биљим

Душан Нонковић – оснивач и уредник Гласа Дијаспоре