ДСС, СРС, ДВЕРИ, ССЈ … морају да схвате шта су урадили

stranke

Шта су имали за циљ на овим изборима ДСС,СРС, ДВЕРИ и ССЈ?! Да пређу цензус и уђу у Скупштину? Бедно и смешно. То им је, значи, био циљ? Није битно што ће Вучић добити апсолутну већину.

Захваљујући ограничености и глупости ДСС, СРС, ДВЕРИ и ССЈ уведена је диктатура ЕУ. Знали су каква је ситуација, знали су да је утакмица намештена, знали су да немају могућност контроле изборног процеса, знали су да морају заједно у ПАТРИОТСКИ БЛОК, али нису хтели и омогућили су Вучићу да освоји апсолутну већину!

Имају његову велику захвалност. Нека стално тако излазе на изборе и ЕУ ће вечно владати Србијом.

Опозиција је морала у ПАТРИОТСКИ БЛОК и да натера режим на колико толико регуларне изборе где би освојили 30%  гласова. Али очигледно – у Србији НЕМА опозиције.

Резултати избора све показују, али узалуд. Сада ће кренути хапшења Срба на КиМ. Кривицу за то сноси опозиција које је то могла да спречи.

Није ДСС једини и није увек управу. Политичка неутралност је највећа будалаштина која може постојати. Криви сте ви који и након дебакла и предаје Србије Вучићу и даље настављате наопако. Сада окривљујете народ. Ми смо урадили све што смо могли да објаснимо и уразумимо опозицију, али нисте хтели да чујете. Хтели сте да изађете самостално на режиране изборе и тако легализујете ЕУ диктатуру. Додуше, Коштуница је схватио да је погрешио.

Ограничени у СРС су ко секта, сматрају да су једини управу и увек управу, шта год да ураде и које год последице да створе?! Ви сте ко римски папа! Зато вам се чланство и осипа а гласача имате 2%. Коштуница је макар схватио где је погрешио и поднео оставку, а Шаровић не. ВИ сте најбољи Вучићеви савезници.

Никада не би легално и легитимно Вучић освојио апсолутну власт да није вас лажних опозиционара. Схватите више да је управо такав вид ограничености довео ДСС и СРС до нестанка са политичке сцене а Србију до гашења.

Народ је тражио ПАТРИОТСКИ БЛОК, није га било и нормално добар део није изашао на изборе. Нису намеравали да праве од себе будале и саучествују у препуштању Србије Вучићу. Да је био ПАТРИОТСКИ БЛОК, добио би око 30% гласова, а режим би имао климаву власт коју би могли да оборимо. Овако сте скоро угасили СРС и ДСС, а Србију поклонили Вучићу.

ДВЕРИ морају прекинути са екуменистичким приступом и уозбиљити свој рад. Уколико мисле са папистима и 5000 људи да одбране Србију, грдно се варају. Огромне су замке режима, а Запад не мирује. Уколико ДВЕРИ на примене правилни родољубиви приступ, режим ће преко квазипатриотских покрета да исконтролише отпор народа и усмери га како и где им одговара.

ССЈ Борислава Пелевића треба да схвати своје могућности и да не саучествује више никада у режимским подвалама. Зашто су учествовали у намештеним изборима када су знали да није равноправна предизборна кампања, да немају могућност контроле избора, да се на КиМ гласа ко у дијаспори и да нема ПАТРИОТСКОГ БЛОКА?

Такође, не може се сарађивати са издајницима у СПЦ који су и духовно, а камоли световно пали. Они позивају на шиптарске изборе, а ССЈ против шиптарских избора. Све су ово добрнамерне критике, које види народ који је љут и разочаран у опозицију, а још се кривци из опозиције нађу да кривицу пребацују на народ.

Горан Марковић
Народни покрет „Отаџбина“
Београд 20.3.2014. год.