Експлозија у Косовској Митровици (ВИДЕО)

??????????????????????????????????

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – У северном делу Косовске Митровице рано јутрос бачена је експлозивна направа, повређених није било, али је причињена материјална штета на згради и једном путничком аутомобилу.

Регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Танјугу да је до експлозије дошло јутрос нешто после три сата у улици Владе Ћетковића када је непозната особа активирала највероватније ручну бомбу.
“Јутрос у 3 часа и седам минута у улици Владе Ћетковића бачена је експлозивна направа, том приликом повређених лица није било али је причињена материјална штета на згради и једном паркираном возилу,”- рекао је Бојић.
Он је додао да су истражне јединице полиције изашле на лице места како би обавили увиђај и да према првим сазнањима реч је о ручној бомби.

 

Експлозија се догодила поред зграде и пута који води према градској болници у Косовској Митровици, а јутрос се на лицу места могло видети стакло које је поломљено приликом детонације.

Мотиви и починилац, како је речено у полицији за сада су непознати, а експлозија је узнемирила грађане Митровице који станују у близини места експлозије.

Танјуг