Криминална изјава министра (не)правде (ВИДЕО)

Nikola Selakovic

„Како очекивати правду у Србији кад министар правде лаже и клевета“.

На изборној конвенцији, изборне листе Српске Напредне Странке  у Чајетини, која је била одржана 25. фебруара 2014.г., министар правде Р. Србије, Никола Селаковић, у свом обраћању је ни мање ни више него лагао и клеветао. О чему?

Министар каже овако: „И да поставим питање, како то да се у Чајетини појави Владика (мисли на Владику Артемија), први пут после 800 година после Светога Саве који хоће да цепа СПЦ и од свих општина у Србији једино њему општина Чајетина да плац, направи пут, доведе струју, доведе воду, а он узме па пола плаца прода и узме паре себи у џеп. Е то је оно што се ради овде“.

Министар правде је очигледно веома лоше информисан и истовремено злонамеран, па малверзације које постоје у жичкој епархији, а у вези плаца-поклона општине Чајетина црквеној општини, употребио у клевети према Епископу Артемију и манастиру Пресвете Богородице Тројеручице епархије рашко-призренске у егзилу, који се налази на територији општине Чајетина. Плац који је општина Чајетина поклонила црквеној општини (епархије жичке), налази се на ексклузивној локацији на Златибору и нема ама баш никакве везе са епархијом рашко-призренском у егзилу и са Епископом Артемијем, док се манастир Пресвете Богородице Тројеручице налази у селу Мушвете, а  имање на коме је манастир подигнут је поклон побожних Срба. Пут који постоји до манастира је сеоски пут који постоји од када људи живе у овим селима. Вода коју помиње министар, постоји од стварања света, а струја од прошлог века. Очигледно лоша намера, младог министра правде, да у контекст малверзација у жичкој епархији, око продаје плацева добијених на ексклузивној локацији на Златибору, на име градње цркве,  доведе Епископа Артемија, говори о каквом се профилу личности ради и каква је политика коју његова партија заступа. Њихов мото је очигледно антихришћански, а то је: циљ оправдава средство. Међутим да је у Србији правде министар (не)правде на суду би морао одговарати за ову клевету за коју нема ама баш никакве доказе.

Да подсетимо, да је и његов председник странке, Александар Вучић, после успешног бојкота шиптарских избора на КиМ, који је срушио илузију „бриселског споразума“, у емисији „Утисак недеље“ ТВ Б92, изјавио да су кутије у Косовској Митровици разбијали припадници катакомбне цркве (мисли се на епархиоте епархије рашко-призренске у егзилу), пројављујући тако „епидемију лажи“ која је захватила не само те партијске структуре, већ и целокупан државно-безбедносни апарат, који је климнуо главом на ову лажну изјаву, иако су знали да су то урадили припадници тајних служби Србије у цивилу.

Дакле, ради се о клеветницима који располажу великим народним ресурсима и који не бирају средства и методе да дођу на власт.

СРБИ НА ОКУП

Клевета министра Селаковића изговорена је од 1:00:15 – 1:01:00