СНП Избор је наш – сутра у БАЊАЛУЦИ скуп подршке Русији

izbor-je-nas

Саопштење за медије

Сутра, у понедјељак 3.3.2014. у 17 часова на Тргу Крајине у Бањалуци, СНП Избор је Наш ће организовати скуп подршке руском народу и руској држави у борби противнацизма у Украјини.

СНП ИзборјеНаш позива све српске патриоте и антифашисте да се окупимо сутра на Тргу Крајине.

Одлука руског предсjедника Владимира Путина да оружјем заштити руски и украјински народ на Криму није „обична“ национална ствар Русије и Украјине, већ наставак општечовjечaнске борбе против највећег зла 20. вијека – нацизма.

Украјински покрет „Слобода“ и његов лидер Олег Тјагнибок су настављачи нацистичке политике украјинских националиста из Другог свјетског рата. Њихова срамна улога у прогањању руског народа – партизанских антифашиста и Јевреја – довољан је разлог да сваки нормалан човек на свијету – било на Истоку или на Западу – устане против НАТО пуча у Кијеву.

У великој борби добра и зла у свијету, СНП Избор је Наш као и сви српски родољуби, знају своје мјесто. Зато поново позивамо све српске патриоте и антифашисте да, без обзира на политичке и страначке разлике, буду на Тргу Крајине у Бањалуци , сутра у 17 часова.

potis