Хронологија догађаја на данашњи дан на северу КиМ

Zandarmerija09:10 – ИЗДАЈА- ВАНРЕДНА ВЕСТ: ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ ПОНОВО ПОСЛАО СРПСКУ ЖАНДАРМЕРИЈУ НА ИСПОМОЋ НАТО ОКУПАТОРИМА И ШИПТАРСКИМ СЕПАРАТИСТИМА НА КИМ. ОВАЈ ПУТ ЗАТВАРАЈУ АЛТЕРНАТИВНЕ ПРАВЦЕ ИЗ ПРАВЦА РАШКЕ И ПРЕКО МУРА- ОДСЕЦАЈУЋИ ЈЕДАН ОД ПОСЛЕДЊИХ КОРИДОРА СЛОБОДЕ- ЖИЛУ КУЦАВИЦУ НАШИ КОСОВСКИХ ОБИЛИЋА КОЈИ ЖИВЕ У „ГЕТУ“ НА СЕВЕРУ ПОД БРУТАЛНОМ ОКУПАТОРСКОМ ОКУПАЦИЈОМ. ОВИМ ЧИНОМ СРПСКИ РЕЖИМ СЕ САМ СТАВИО У УЛОГУ ОКУПАТОРА ПРЕМА СОПСТВЕНОМ НАРОДУ!!!

09:17 – НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СА КиМ-а: Заједно са Дачићевом полицијом која блокира алтернативне прелазе из централне Србије за КиМ, ЕУЛЕКС и КФОР блокирају Србе на територији севера наше покрајине. Тренутно је у блокади Јагњеница, магистрални пут према Зубином потоку код села Вараге, као и алтернативни пут. Зубин Поток је у потпуној блокади. Срби су блокирали ЕУЛЕКС у Зупчу.

10:15 – ДОПУНА ВАНРЕДНИХ ВЕСТИ: Жандармерија из централне Србије не само да је блокирала алтернативни пут Србима преко села Муре већ је и искиповала шљунак, песак и остали материјал на пут да појача блокаду и поставила џип на прилазу са жандарима који не дозвољавају Србима пролаз!

10:24 – „Upozorio sam ih da smo mi državljani Republike Srbije, da imamo lične karte i da imamo pravo da se krećemo, da je njihovo ponašanje protivustavno i protivzakonito“, rekao je Ivanović.

On je dodao da su mu žandarmi kazali da imaju naređenje iz Beograda i da će blokada „potrajati duže“.

О новим дешавањима на северу КиМ обавештаваћемо вас преко наше фејсбук странице и интернет презентације.

Инфо служба „СРБИНАОКУП“/Фејсбук страница“СРБИНАОКУП“