Ненад Чанак: Јако ми је пријало док сам био један од малобројних издајника у Србији, а данас издаја доноси популарност и међународну подршку

nenad-canak-1

Јако ми је пријало док сам био један од малобројних издајника у Србији, а кад је то постало масовна појава, сви су заборавили на мене – каже Чанак. Прву потпуну исповест Ненада Чанка, од како су други постали већи аутономаши и Европљани од њега, видеће гледаоци Хепи телевизије, у емисији „Голи живот“.

– Некад је национална издаја била опасна по живот, а данас доноси популарност и међународну подршку. Својевремено је Кертес послао једног наркодилера да ме убије, пошто му је за заслуге за народ опростио робију. Међутим, чак и мафија се сажалила на мене, јер сам довољно духовит да је засмејем.

Као један од првих антиратних активиста, Ненад Чанак је ухапшен, обучен у војну униформу, а на главу му је стављен шлем са петокраком, како би га послали да ослободи Вуковар. И у тој ситуацији се снашао, па је почео војсци да кува којекакве ђаконије. Толико су са њим уживали у јелу и пићу, да су били спремни да убију да би га одбранили.

– Нажалост, обрукали смо се после 5.октобра и неке ствари су биле горе него код Милошевића – закључује Чанак пред камерама Хепи телевизије.

– Као да никоме није било стало до Србије и грађана, па сам помишљао да постанем гори националиста од Војислава Шешеља, кога сам својевремено шест пута тукао у директном телевизијском дуелу.

Ало